2777
2789
عنوان

خودکشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد سخت خب چرا پول میداده بهشون در قبال پول چی ازشون میخواس ببخشید نمیخوام ناراحتت کنم برام س ...

سکس چت. یک نوع مریضی جنسیه.همه چیز نمیتونم بگم

اما دعا کنید از این زندگی به راحتی خلاص شم.دیگه توانست ندارم 

سکس چت. یک نوع مریضی جنسیه.همه چیز نمیتونم بگم اما دعا کنید از این زندگی به راحتی خلاص شم.دیگه توان ...

سلام
ازدستورات استاد بزرگوار

دعای ممانعت شخص از انجام یک کار سریع الاثر
این دستور فقط بشرط حلال انجام بشه چون  مستقیما ارتباط با  خداوند عالمین هستش پس  بهتره در امور خدا پسندانه ازش استفاده بشه

ساعت عمل کردن  مابین اذان واقامه  نماز صبح  ویا بعداز نماز صبح  ویا بعداز نماز شب

عمل کردن با حضور قلب باشه نه فقط برای امتحان کردن

این دستور نیازی به صرف و تحصین وبخور نداره  فقط یه دل صاف و ساده میخواد

یا مانع  رو 161 بار بخونین سپس بگین خدایا فلانی زاده فلانه رو از فلان کار منع کن

اگر نام مادر شخص رو نمیدونین عکسشو در برابر خود بگذارین واشاره کنین به عکس و بگین صاحب این عکس واگر عکسشم ندارین بگین فلانی زاده حوا7 روز یا شب تکرار کنین  در یک زمان مشخص و مکان ثابت

وببینین خدا برای دل ساده  شما  چه میکنه

الان بهتره خداروشکر ولی مشکلات هست دیگه اونموقع شرایط زندگیمون خیلی سخت بود مجبور بودم خونه مادرشوه ...

خداشکر خوشحالم ک راضی هستی بلاخره مشکلات کم و بیش هستن اره ولی همینکع مستقلی راحتی

لایک نکنید                      
اگه بدونین تو بیمارستان تمام بدنم می لرزید.خستم.خسته😔😔😔

الهی عزیزم می‌دونم نه میتونی بندازید بیرون نه میتونی نگهش داری ...حالت و میفهمم.خدا به بخشش و بزرگی خودش ی تغییر خوب تو زندگیت بده