2777
2789
عنوان

خودکشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔منم نگرانم.میترسم طلاق بگیرم و اون اینسری قرص کامل بخوره 😞😞😞😞😞

بهش بگو به جای قرص برنج زن بازیات رو جم کن حق من و نریز تو خیک هرزه ها....هر چند همه کاراش فیلمه برات عزیز جان

وتو تایپکم که گفته بودم پنج دقیقه ست پاشدم

اخه من اصن زود نمیخابم 

چهار زودع؟😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من ی بار پدرشوهرم بهم داد ک ببرم برا مامانم تو کیفم گذاشتم وقتی بوش خورد بهم ی تهوع و سرگیجه وحشتناک ...

قرص برنج ببری برا مامانت ؟پدرشوهرت داد برا مامانت ؟چرا متوجه نمیشم ؟چرا اصلا ؟

قرص برنج!دست بزنی بهش هم خطرناکه 

چ چیزا بخوره و سالم باشه قلب آماس میشه و میترکه.

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
خورده.قرص که ازش گاز زده بود دیدم.خودم اگه نمی دیدم باورم نمیشد.و دکترم تایید کرد.حتی پلیس اومد.

مگه خیاره گاز زده، پلیس و‌دکتر هم لابد دلشون واسش سوخته تایید کردن حرفشو،یه دروغی سرهم کرده واسشون

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
قرص برنج ببری برا مامانت ؟پدرشوهرت داد برا مامانت ؟چرا متوجه نمیشم ؟چرا اصلا ؟

خب عزیزم نمیفروشن همه جا پدرشوهرم از اشناش گرفت ک بذاریم تو برنج مامانمم میخواس گف اینو بده مامانت بذاره تو ظرف برنجش

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

پشمام ریخت کلی خیانت کرده پولایی ک سهم اسی و بچه هاش بوده رو خرج زنای مورددار کرده بعد هنوز نگرانه ک ...

خواهر من با دوست دخترای شوهرش دوست هم میشد بهشون وسیله میداد درین حد نابود حتی از فامیلشونم خواستگاری میکرد برای پسرای فامیل...کلا نابود بود نابود اخرم شوهره گفت من نمیخوامت ول کن برو دیگه چقدر باهمه چی میسازی به زور انداختش بیرون از زندگی

دوز بالا پایین چیه میگی.تو نی نی سایت گفتی جای دیگه نگو بهت میخندن قرص برنج میکشه .یکم اطلاعاتتو ببر ...

بخدا دیدم.دروغم چیه.برادرم منو برگردوند خونه تا بیشتر نبینمش. حالم بد بود.چند روز حالم بده😔

بنظرم یه مدت برو خونه مادرت باهاش شرط کن که باهم درمانشو کامل کنید و دیگه تکرار نکنه تا برگردی سر زندگیت. اگه میخوای برای اطمینان یه سری حقوق هم ازش بگیر

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK