2777
2789

خودش تاخالا برا داداش کوچولوم چیزی نیاورده و از همه توقع داره حتی من که مجردم 

شب یلدا که دور هم جمع میشیم کبک درست می‌کنه شمع تولد میاره ولی بچش تولدش بهمن هست ،پول میخواد 

هر موقع هم هرکس کادو داده در حد ۲۰۰ تومن تا ۳۰۰ بهش دادیم بعدا میاد گله می‌کنه کم دادیم 😬 این رفتارش خیلی زشته دقیقا ۳سال هست ابنکارو می‌کنه دایی های دیگمم صداشون درومده که چرا گله می‌کنه از کادو های بچش 

حالا کادو دادن هیچی می‌تونه از قبل بگه میخوام کیک درست کنم که بدونیم 

شما باشید امسال رو چقدر میدید برای تولد بچه؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کیک میاره عادی هست که کادو بدید ولی اینکه میگه کمه ته ته پررویی و بیشعوریه محلش ندارید

بله ولی اگه قبلش بگه ما بدونیم 

بابای من پول نقد نداره

فقط این نیست کلا به همه مناسبت ها توقع پول زیادی داره

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

زشت نیست ؟

نه کار اون زشته مگه دعوتتون کرده خونش مگه تدارکات مهمونی دیده ؟؟؟مثلا زنگ زده فلانی فردا دعوت هستید برای تولد دخترم ؟؟؟؟اینجوری تدارک ببینه دعوت کنه بری باید هدیه بدی در غیر اینصورت کار ایشون زشته

🥴امضام نمیاد 

اسی تو مهمونی یلدا خونه مامانبزرگت ،،فوری کیک میاره تولد میگیره؟؟

خدایی زشته کارش

خونه خودش تولد بگیره دعوت کنه اره ،،یا میرید یا نمیرید 

ولی مهمونی یلدا که مال اون نیست

من باشم کادو نمیدم فقط تبریک خالی

بله ولی اگه قبلش بگه ما بدونیم بابای من پول نقد ندارهفقط این نیست کلا به همه مناسبت ها توقع پول زیاد ...

پررو هست 

نیازی نیست محلش بدید 

بذارید الکی واسه خودش توقع داشته باشه تا از رو بره

She is working on a bio…