2777
2789
عنوان

خودکشی شوهرم

3163 بازدید | 133 پست

من چند روز پیش تاپیک‌خیانت نوشتم.اون روز خیلی ناراحت بودم.الانم دارم این اتفاقاتو میگم چون تازه تونستم به خودم بیام.

اون روز شوهرم‌رفت سرکار و منم گوشیشو گرفته بودم.

در خونه رو از پشت بستم .تو گوشیش فهمیدم با دو تا زن دوست بوده و براشون پول میفرستاده.

از سردرد داشتم میمردم. حالم خیلی بد بود.تا اینکه شب شد.حس کردم ماشینش توی کوچس. گفتم حتما توی ماشین میخابه.آخر شب حدود ساعت ۴ بود.

اصلا خوابم نمیبرد.گفتم برم صداش کنم تا برای آخرین بار قبل طلاق باهاش حرف بزنم.

صداش کردم اومد خونه.گفت میدونم چندین باره منو بخشیدی و طلاق میخای و دیگه راه برگشتی نیست اما من قرص برنج خوردم😳شوکه شدم اصلا باورم نمیشد.با گریه رسوندمش بیمارستان در حالیکه بشدت قلبم میزد و نفسم تند تند شد.😔😔😔

فهمیدم حدود یک‌هشتم قرص برنج و خورده.بهم گفت اگه فردا نمیومدی تصمیم داشتم همشو کامل بخورم.

اون روز توی بیمارستان با بدبختی گذشت و من هنوز تو شوکم.حدود ۴ ساله داره خیانت میکنه البته در حد چت و پول دادن به زنای هرزه!

من واقعا سردرگمم نمیدونم با این زندگی چه کنم.لطفا کمکم کنید 😞  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص برنج خورد زندع موند؟معجزه بود پس خداروشکر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وای حتما ببرش مشاوره

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم