2777
2789
عنوان

خانومای محجبه(خرید عبای اینترنتی)

87 بازدید | 13 پست

بچها سلام 

تاحالا کسی از پیج آتی حجاب تو اینستا خرید داشته؟ چادر و عبا و کلا ملزومات حجاب میفروشن قیمتاشون واقعا منصفانه اس همه عباهاشون زیر ی تومنه البته خب عباهای ساده‌ی کرپ الیزه هستن ولی بازم همینو پیجای دیگه بیشتر میدن ، من قصد خرید عبا دارم اینم عباهاش قشنگو خوش قیمته ولی بازم میترسم اعتمادکنم هایلایت رضایت و کانال کد رهگیری دارن ، از کارگاهشونم یه سری عکسوفیلم گذاشته ، میگید چه کنم؟ تاحالا کسی خرید داشته ازشون نظرشو بگه لطفا

درکل موافق خرید اینترنتی هستم اما لباس چیزیه که باید بری بپوشی تن خورش رو ببینی جای شما بودم ریسک نمی کردم به خصوص که عبا هم گرونه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پیج حجاب فاطمی بگیر 

خیلی چیزای خوب و درجه یک داره

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

از شایستگان مهر بخر هم خرید حضوری داره هم اینترنتی من ی مانتو عبایی دیدم خیلی چشممو گرفته تو مزون اچ ...

وای لباس چرا انقدر گرون شده😭😂مخصوصا لباس محجبههه

من از این پیج خرید نکردم ولی اگه از کارگاه عکس و فیلم میزاره یعنی معتبر هست، خصوصا اگر که سایت هم داشته باشه، من خرید اینترنتی زیاد میکنم و تقریبا هر چی گرفتم معتبر بوده

ولی اگر خیلی حساسی خرید اینترنتی نکن، چون رنگها و جنسها تو عکس خیلی مشخص نمیشه تا خودت نپوشی متوجه نمیشا اون لباس واقعا برات مناسبه یا نه، اگه میتونی با کمی تفاوت کنار بیای خب اوکیه مشکلی نیست سفارش بده

من عبا فقط یه دونه گرفتم اونم حضوری چون باید تنخورش رو میدیدم ، ولی از عید تا حالا ۵ تا مانتو اینترنتی گرفتم و راضی بودم

راستی یه پیجم دیدم پیراهن بلند پاییزه رو میده ۱ تومن، خودم نگرفتم چون اینجا هنوز هوا گرمه، خواستی آدرس پیجشو بهت بدم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷