2777
2789
عنوان

خودکشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 133 پست
خانم من نه بیمارم نه دروغگو.تاپیک قبلمو بخون.فقط راهنمایی خاستم.دلمو نشکنین.

دلتو چرا بشکنم واقعیتو گفتم .جلو خودم آقا قرص برنج تورده بود فقط تو ۱ دیقه مرد ینی تا دراز کشید اورژانس بیاد مرد طرف بعد داری میگی شوهرت قرص برنج خورده .قرص خورده ولی نه برنج .قرص برنج خونو لخته میکنه چه کامل چه یک هشتم طرف مزه کرد تف کرد مرد بعدهرچی میگم حرف خودتو میزنی.چیزی نمیدونی لااقل سعی کن یاد بیگری نکنه خودتو شوهرت خدایه همه چی باشین.

از شنبه ها متنفرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم یه بار این فیلمو دراورد گفت مرگ موش ریختم تو قهوه الکی منه خر باور کردم انقد گریه کردم با ا ...

ساده نبودی روراست بودی باصداقت بودی عزیزم الان چطوره زندگیت؟

لایک نکنید                      
دلتو چرا بشکنم واقعیتو گفتم .جلو خودم آقا قرص برنج تورده بود فقط تو ۱ دیقه مرد ینی تا دراز کشید اورژ ...

از داروخانه خریده بود.خودم بستشو دیدم.قرصاش مربعی بود.و بوی سیر گندیده میداد. کنارهای قرص جویده شده بود.دیگه نمیدونم چی بگم .روش نوشته بود قرص برنج گیاهی   

ساده نبودی روراست بودی باصداقت بودی عزیزم الان چطوره زندگیت؟

الان بهتره خداروشکر ولی مشکلات هست دیگه

اونموقع شرایط زندگیمون خیلی سخت بود مجبور بودم خونه مادرشوهر بمونم چون خونه خودمون دور بود ب محل کار شوهرم.اخر هفته ها میرفتم خونه ی خودم اونم همیشه یا جنگ و دعوا

بره برنگرده اون روزا

ببین اسی بقیه حق دارن تا حدودی حرفاتو باور نکنن چون اینجا خیلی از تاپیک ها دروغه و تخیل خود اون فرد مثل همون شخصی نمیدونم دل آرام بود چی بود میگفت شوهرم سکته قلبی کرده مرده عکس میذاشت بعدش مشخص شد که عکسا فیکه یه بلاگر توی ترکیه س و چقد اینجا احساسات بقیه رو جریحه دار کرد این چیزا اصلا خوب نیست اونا خودش نمیدونن با این چیزایی که میگن همزاد پنداری میکنن  بهش فکر میکنن و براشون  یه موقع اتفاق میفته  بخاطر همینه میگه آدم باید به چیزای خوب فکر کنه امیدوارم مشکل شما هم حل بشه و بهتریت کمک کننده مشاوره بعد خودت با انتخاب رفتار درست

روزی به دخترم خواهم گفت اگر خواستی ازدواج کنی با مردی ازدواج کن که به جای مهمانی های احمقانه که مردان در یک طرف جمع میشوند و از سیاست و کار و فوتبال میگویند و زنان در طرفی دیگر جمع میشوند از مانیکور و انواع رژیم غذایی و جک ها و...صحبت میکنند تو را به دوچرخه سواری، کوهنوردی، تئاتر، کنسرت رفتن، به فیلم دیدن شعر و کتاب خواندن کافه رفتن و شب گردی های بی هوا سفر های بی هوا با کوله پشتی و عکاسی و نقاشی و سر به سر هم گذاشتن و دیوانه بازی هایی که...از از این دست زند. و آنقدر به با تو بودن ایمان داشته باشد که به تو احساس رفیق بودن بدهد نه تنها احساس زن بودن طوری که تمام دنیا به رفاقت و رابطه تان حسودی شان شود آن وقت شاید زمان مناسبی رسیده که تن به ازدواج دهی  وگرنه هیچ گاه به ذهن زیبایت خطور نکند که آرامش را در میان دست هایی خواهی یافت که تو را فقط زن میداند زن...
چیشده الان؟؟؟ حالش چطوره راستی برا چی به زنا پول میده؟؟؟ خیانت جنسی

نه فقط سک..س چت.مشاورم گفت بیچاره.فعلا خوبه.نمیدونم یا به من دروغ گفتن .اما خانوما یک چیزی میگن.چون من بستری شدنشو دیدم .حتی بسته قرص هم دیدم.اما کسی حالمو باور نمیکنه

بخدا من دروغی ندارم بگم

میدونم گلم ولی اونا قرص برنج نبودن خیلی ساده ای خواهر من

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
ببین اسی بقیه حق دارن تا حدودی حرفاتو باور نکنن چون اینجا خیلی از تاپیک ها دروغه و تخیل خود اون فرد ...

ممنونم

نمیدونم اینجا چه خبره چون زیاد نمیام و صرفا الان از فشار زیاد درد دل کردم.من راستشو گفتم بیمار نیستم.

ممنونم حداقل شما باور کردی و راهنماییم کردی🙏🙏🙏