2777
2789

اما سقط نکرده باشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر شیاف اینا بدن بهت

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

آره دخترخالم میگه اینقد خونریزیم زیاد بود ک فک کرده بوده سقط شده ولی سونو کرد دیده سالمه و دخترش الان دو سالشه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
4هفته و 2روز

والا من خونریزی و لکه داشتم ولی بعد صدای شنیدن قلب بچه 

هفته ۱۱ 

ک با شیاف و استراحت ی هفته ای قطع شد 

قبل شنیدن صدای قلب رو اطلاع ندارم ، دکتر نظرش چی بود؟

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

۶هفته و۴روز خونریزی داشتم

اکثربخاطر هماتوم باید استراحت مطلق باشی

الان پسرم کنارم خابیده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
برو دکتر شیاف اینا بدن بهت

هم آمپول زدم و هم شیاف کم میشه ولی قطع نمیشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
والا من خونریزی و لکه داشتم ولی بعد صدای شنیدن قلب بچه  هفته ۱۱  ک با شیاف و استراحت ی ه ...

گفت شنبه برو سونو واژینال

هم آمپول زدم و هم شیاف کم میشه ولی قطع نمیشه

کم شده ب مرور قطعم میشه ، فقط استراااااحت کامل ، نباید حتی بشینی ، جز برای سرویس بهداشتی

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
 کم شده ب مرور قطعم میشه ، فقط استراااااحت کامل ، نباید حتی بشینی ، جز برای سرویس بهداشتی

یه بچه شیطون 3ساله دارم..نمیشه واقغا