2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 73 پست
نترس بهش میگن بختک ببین در موقع خواب مغز دستور میده که بدن به خواب بره چون اگر بخواب نره اون موقع ت ...

الان چه کنم میترسم شب بخابم باز اینجوری بشه🥺

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
نمیدونن یه صدای ارومی بود که منعکس میشد هی میگفتش مگه نمیخای پاشی پاشو 

🙂 

من این صدا رو شنیدم آره خیلی آروم و دلنشین ولی اون فرق داشت با این سرگیجه داشتم یهو افتادم دستام میلرزید بعدش صداش رو میشنیدم یه چیزای گفت یادم نیست و حس میکردم روحم داره جدا میشه از تنم

Just a little girl 🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙂  من این صدا رو شنیدم آره خیلی آروم و دلنشین ولی اون فرق داشت با این سرگیجه داشتم یهو افتادم ...

دقیقا منم حس میکردم روحم داره جدا میشه 

🙁  اتفاق های دیگه ای هم افتاده؟ یا این اولین باره؟

ار اولین بارم بود 

ولی پریشب یهو حس کردم یکی داره میره دستشویی قشنگ دیدم ینفرو ولی بعدش اومدم جلو دیدیم کسی نی 

ار اولین بارم بود  ولی پریشب یهو حس کردم یکی داره میره دستشویی قشنگ دیدم ینفرو ولی بعدش اومدم ...

ولی خب یه خانوادم نگفتم مطمئن بودم باور نمیکنن

ار اولین بارم بود  ولی پریشب یهو حس کردم یکی داره میره دستشویی قشنگ دیدم ینفرو ولی بعدش اومدم ...

خب اولین بار بوده نترس❤️ 

آها این رو هم برای من پیش اومده ولی باز با تغییر❤️ 

به امید خدا چیزی نیست ترس به دلت راه نده❤️

Just a little girl 🗿
میشه بگید لطفا🥺

یه بار یه دست گنده  دور کمرم حلقه شد خودشو بهم‌چسبوند از پشت. میخواست ن.ز.د.ی.ک.ی کنه از پ.ش.ت کاملا حسش کردم🥶🥶🥶🥶  هر کار میکردم از دستش خلاص شم نمیشد انقد خدا خدا کردم تا ولم کرد داشتم خفه میشدم😰😨

یه شب موقع درس خوندن سرمو گذاشتم رو کتاب خوابیدم

رو زمین خوابیده بودما

بعد یهو صدای پا اومد انگار یکی داشت بالای سرم راه میرفت

فکر کردم مامانمه.خواستم سرمو بیارم بالا ولی هر کاری کردم نشد.

انگار یکی گردنمو گرفته بود.

وقتی دیدم درشکه را اسب می کشد و انعام را درشکه چی می برد و به چشمان اسب چشم بند زده، بر دهانش پوزبند تا کم ببیند و کم بخورد و دم نزند!     همه چیز را فهمیدم...                                     تداعی تراژدی غم انگیز زندگی فلاکت بار مردم نگون بختی که روی گنج نشسته‌اند ولی از جهل و فقر و بدبختی رنج می برند...                                                                    گذشته‌ای که حالمان را گرفته است!                                    آینده ای که حالی برای رسیدنش را نداریم!!                              و حالی که حالمان را به هم می زند!!!                                     چه زندگی خوبی...
خب اولین بار بوده نترس❤️  آها این رو هم برای من پیش اومده ولی باز با تغییر❤️  به امید خد ...

اگه اون اتفاق پریشب نبود میگفتم بختک بوده تموم شده رفته ولی خب بهش فکر میکنم سرمم درد میگیره