2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 73 پست
میشه بگید لطفا🥺

یه بارم که تنها بودم و خواب یه دست چروکیده شلو ول دهنمو گرفت میخواست خفم کنه🥶🥶🥶گازش میگرفتم دستشو ول نمیکرد گوشت نرمش زیر دندونم بود🥶😨😨 اون دفم به زور تونستم پا شم فلج شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دوماه بعد از زایمانم بود بچمم نارس بدنیااومده بود کلییی عذاب کشیده بودمو روزای سختی رو میگذروندم،یه روز خونمون درازکشیده بودم تازه خوابم نبودم،یهو حس کردم یه اقای خییییییلی وحشتناک وخیییییلی سنگین افتاده روم،هرکار میکردم صدای مامانم بزنم یا جیغ بکشم نمیتونستم،صدامم درنمیومد بدنم هیییچ حرکتی نداشت،مردمو زنده شدم یهو صدام ازاد شد ومامانم باصدای جیغ کشیدنم اومد بالا سرم،اونلحظه برامن اندازه ی یک ساعت گذشت ولی مامانم گفت پنج دقیقه هم نیست که دراز کشیدی،بخدا تا سه شبانه روز نخوابیدم،میترسیدم بخابم،ازتنهایی هم میترسیدم،به مامانم گفتم تادیدی بی حرکتم فوری صدام بزن

وای دوماه بعد از زایمانم بود بچمم نارس بدنیااومده بود کلییی عذاب کشیده بودمو روزای سختی رو میگذروندم ...

منم بقل مامانم بودم ولی نمتونسم صداش کنم اصلا انگار بدنم نمیتونس کار کنه صدامم در نمیومد 

انگار روحم داش جدا میشد خعلی بد بوددد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀
وای دوماه بعد از زایمانم بود بچمم نارس بدنیااومده بود کلییی عذاب کشیده بودمو روزای سختی رو میگذروندم ...

انید وارم همه چیز درست بشه یه بچه سالم خوشمل برامون بیاری🥺❤

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀