2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابل پیشگیری نیست عزیزم. مساله نادریه که قرعه به نام من افتاد...  توکل به خدا.

نه اینو نگو...باور داشته باش که نتیجه میگیری یه بار مشاوره بگیر ببین کلا چی میگه

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ایشالا تا 10ماه هم شده میرم پیشش.. ولی کاش همین 3ماه که گفته بگیره

انشالله که پری نمیاد ....امید داشته باش 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ممنونم  انشالله همگی حاجت روا بشیم   نی نی های خوشگل خدا بهمون بده  😘😘😘

فدای شما ....دعا کنیم در حق هم ...خدا حسرت به دلمون نذاره

ایشالا همینطور شما 

ممنون....نتیجشو بیا بهمون بگو

چشم عزيزم.. شما خودتم میری پیشش دیگه؟ 

من که راهم دوره فعلا میرم پیش یه ماما خونگی شیاف میده میگه هیچ مشکلی نداری فقط رحمت پر از عفونته ...با شیافاش یه چیزای عجیب غریب بیرون میاد بهش که گفتم گفت اینا همش کثیفیای رحمته

من که راهم دوره فعلا میرم پیش یه ماما خونگی شیاف میده میگه هیچ مشکلی نداری فقط رحمت پر از عفونته ... ...

آها ایشالا نیاز نباشه اصلا بری مشهد.. با همین زود زود حامله بشی... ولی خدای نکرده نشدی حتما برو پیشش

آها ایشالا نیاز نباشه اصلا بری مشهد.. با همین زود زود حامله بشی... ولی خدای نکرده نشدی حتما برو پیشش

انشالله....دست به دامن امام رضا میشم که حاجتمو بده بچل بغل بیام مشهد

ایشالا ایشالا ایشالا... اسمشم بذار رضا😍😍😍

ای جان چشم عزیزم