2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست
نه اینو نگو...باور داشته باش که نتیجه میگیری یه بار مشاوره بگیر ببین کلا چی میگه

نه عزیزم. ربطی به باور من و اعتقاد من نداره. خلقت خداست. رگ های قلب جا به جا بودن. چندین پزشک متخصص رفتم. همه گفتن راه پیشگیری نداره. 

اینجوری که باشه به عدد بیماری هایی که ممکنه برای نوزاد پیش بیاد باید ازمایش وجود داشته باشه و بشه پیشگیری کرد.... مساله ژنتیکی هم نیست

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چطور بفهمم رحم سرده اخه دکترا این چیزا رو نمیگن  شوهرمم از داده  حالا میخوام دکترمو ...

خون پریودیت لخته داشته باشه و یا اینکه پریودت منظم نباشه از همه مهمتر دهانه رحمت جمع نباشه خیلیا متوجه این موضوع نیستن ...من که خیلی عفونت داشتم دهانه رحمم همیشه حس میکردم بازه با اینکه تخمک گذاری هم داشتم ولی اگه بخاد لقاح هم شکل بگیره لیز بود نیگرفت الان که شیاف های این ماما را میذارم خودم متوجه شدم که یکم جمع شده...با روغن سیاهدانه از ناف تا کنار کشاله پاهاتو چرب کن و یه دوره شیاف عسل استفاده کن 

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خون پریودیت لخته داشته باشه و یا اینکه پریودت منظم نباشه از همه مهمتر دهانه رحمت جمع نباشه خیلیا متو ...

پریودم همیشه منظمه ولی اولش دو روز یا سه روز لکه دارم تا پدیود بشم  ولی لخته ندارم   حالا نمیدونم دهانه رحم جمع هست یا نه  شما چطوری فهمیدین

😔
پریودم همیشه منظمه ولی اولش دو روز یا سه روز لکه دارم تا پدیود بشم  ولی لخته ندارم   حالا ...

همون لک نشون میده که سرده و اینکه شاید تنلبی خفیف هم داشته باشی زیاد به سونوگرافی ها اعتماد نکن یه دور بومادران بخور ببین بازم لکه بینی داری یانه...والا اونو دیگه با تجربه فهمیدم خخخخ...ببین از زمانی  که پاک شدی تا زمانی که پریود میشی به اصلاح وقتی خودتو میشوری ببین واژنت در چه حالیه دیگه از این واضضحتر نمیتونستم بگم خخخ

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

حرفی برای گفتن ندارم از همه چیز لبریزم....................

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
حرفی برای گفتن ندارم از همه چیز لبریزم....................

توکل کن به خدا ...ناامید نباش خدا گفته بعد از هرسختی اسانی هست بلاخره یه جایی به ارامش میرسیم