سلام، از خدا میخوام إن شاءالله تمام منتظرها هرچه زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشن🤲🏻🌹 ببخشید معذر ...
سلام جانم...
ممنونم.
مشکل قلبی که تو بارداریم معلوم نشد
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براتون صلوات میفرستم خدا دلتو شاد کنه عزیزم 😍 دیگه پیش این دکتر نمیرم حالا دنبال دکتر د ...
حق داری. سقط هم مشکلات خاص خودشو داره. غیر از درد جسمانی درد روحیش ادمو پیر میکنه. ان شاءالله خدا یه دکتر عالی و باتجربه میذاره سر راهت.
توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.
حتما پیگیر باش حتی اگه شوهرت نره دکتر تقویتش کن با چهار مغز و گرده نخل و مویززززز که خیلی برای اسپرم ...
من عمه هام بعد ۸سال بچه دار شدن دختر عمه هام همین طور ۸سال ژن پدریم این جوریه میترسم بهشون کشیده باشم البته ۲۰سالمه هنوز وقت هست ولی خوب دلم خونا خستم از تنهایی دوست ندارم شوهرم بچه دیگرونو بغل میکنه بوس میکنه عشق میورزه بهشون
چه خوب پس رحمت داره اماده میشه شوهرتم یه بار ببر پیشش تا اونم ببینه
با اینکه شوهرم مشکلی نداشت ولی دکتر گفت اونم بیاد تحت درمان تا زودتر جواب بگیرین. ایشالا ببینم چی میشه این ماه خیلی امید داشتم ولی کم کم دارم نا امید میشم 😢
ممنون واقعا با حرفات اروم شدم به امید خدا دوباره شروع میکنم به درمان ...
ان شاءالله همدردی هامون موثر بوده باشه.
اگه یادت موند تو دعاهات منم یاد کن... فرزانه هستم. به خدا بگو پسرشو دوباره بهش ببخش... سالم و صالح ان شاءالله
منم براتون دعا میکنم به اون چه در دل دارین برسین ان شاءالله
ای کاش با طب اسلامی هم یه مشورتی بکنی...دکتر موسوی تو تهرانه ایشون از شاگردای دکتر تبریزیانه شمارشو ...
قابل پیشگیری نیست عزیزم. مساله نادریه که قرعه به نام من افتاد...
توکل به خدا.
با اینکه شوهرم مشکلی نداشت ولی دکتر گفت اونم بیاد تحت درمان تا زودتر جواب بگیرین. ایشالا ببینم چی می ...
نه اصلا ناامید نباش خیلی دکتر خوبیه پیگیر درمانت باش حتی اگه شش ماه هم طول کشید عیبی نداره تحریک عصب میکنه کل بدنتو نرمال میکنه به غیر از رحمت همه چیت اوکی میشه
خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد