2777
2789
عنوان

مامان بی عرضه و بی دست و پا

232 بازدید | 16 پست

وای مامانم‌مغز ما رو سابیده 

کافیه یدونه مهمون داشته باشه دگ انقد هول میشه استرس میگیره سره هممونو درد میاره 

شب ی خاله و شوهرخالم کلن دونفر میخان بیان انقد شلوغ بازق دراورد مغزم درد گرفت

بضی مادرا خیلی زرنگ و هنرمندن آدم کیف میکنه 

همین خاله خودم ۵۰ نفرو شام میده بی سر و صدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا خودت هنرمند نمیشی چرا تو ۵۰ نفر مهمون راه نمیندازی 

مگه خالت شمارو به دنیا اورده و از خودگذشتگی کرده و شب بیداری کشیده تا بزرگ بشی 

....

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ولی خوب نگفتیا راجع به مادرت.‌‌مامان منم زیاد زرنگ نیست اونم یکی بخواد بیاد کلی هول می‌کنه ولی قربونش برم انقد برامون فداکاری کرده تو زندگیشا ..شمام الان عصبی هستی حق داری منم گاها از کاراش عصبی میشم ولی خب دست خودش نیست درکش کن و برو کمکش ..بهش از نت چیزایی که بلد نیستو یاد بده 

هر حرفی که تو میزنی نشون دهنده ادبیه که خوانوادت بهت دادن 

اگه از مادرت میخوای گله کنی حداقل از کلمات درست استفاده کن عزیزم

خیلیا هول میشن مدل مامانا فرق میکنه 

خوب تو هم به مادرت کمک کن اگه دست تنها نباشه بدون ینفر دیگه حمایت و  کمکش میکنه بهتر میشه

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

دقیقا مثل مامان من....حتی شوهرمم که با هیچی کار نداره میگه چرا مامانت انقد همه چیو سخت میگیره

فکر کن دو نفر مهمون داشته باشه برا شام ...از صبح زود بلند میشه آخرشم کارای متفرقه رو انجام میده نهایت شام رو درست میکنه...

قسمت اصلی مهمون داری که شستن میوه و آماده کردن ظرف و ظروف باشه رو انجام نمیده....مهمون میاد میشینه خانم تازه از این کابینت،دو تا لیوان،از اون کابینت سه تا لیوان بر میداره....

بابام همش سر سفره غر میزنه که قاشق کمه،لیوان کمه....البته حقم داره...

البته وقتایی که من میرم خونه مامانم اینا...نمیزارم اینجوری مهمونداری کنه همه چیو از قبل آماده میکنم