2777
2789
عنوان

دلم نمیاد برای قد از شوهرم جدا شم دعوام نکنید خوشی نزده زیر دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 34728 بازدید | 576 پست
شوهرم مشکلی نداره اصلادحتی به این موضوع فکر خم نمیکنه من حس میکنم وقتی کنارش هستم خیلی کوتاهم معمولا ...

نه این فکرو نکن اصلا 

الان همه از خداشون هست که شوهرشون اینقدر باشه قدش

شما اگه خیلی ناراضی پاشنه بلند بپوش

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میومدن مگه میشه من ۱۷۱ شوهر ۱۶۹

فامیلمون زنش ۱۷۵ هست خودش ۱۶۵ هست مرده

خیلی هم همدیگه رو میخوان ده سال هم بچه دار نمیشدن بعد خدا بهشون دوتا بچه داد

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
اینو باید قبل عقد فکرشو میکرد ولی الان هم بنظرم چیز خیلی مهمی نیست که ۲ سانت قدش بلند تر شوهرش یکم م ...

آره منم که میگم خیلی تابلو بوده چطور قبل عقد متوجه نشده برام عجیبه 

اگر بنده خدا مرد خوبی هم باشه خب جالب نیست بخاطر قدش طلاق بگیره 

تقریبا حالش خوب باشه پول داشته باشه برا من هر کاری میکنه. من ۳۹ اون ۴۹

قدش ب نسبت مردا خب بلند نیس ولی کوتوله هم نیس.خودتم ک ازش دو سانت بلندتری ینی بین خانوما خودت قدبلند محسوب میشی و شوهرت بین آقایون قد کوتاه.تازه ده سالم ک ازت بزرگتره.بخاطر پول یا خونه و ماشین اینا زنش شدی؟؟ 

میشه هدفت از پستی که گذاشتی رو توضیح بدی؟در جهت حل مشکل یا ناراحتی استارتر منظورمه

هدفم این بود به خودش بیاد 

فکر نکنه اگه شوهرش قد بلند بود دیگه غمی نداشت 

حتی قد بلند هم گاهی ممکنه حس برعکس بده و.آدم احساس بد داشته باشه 

هدفم این بود به خودش بیاد فکر نکنه اگه شوهرش قد بلند بود دیگه غمی نداشت حتی قد بلند هم گاهی ممکنه حس ...

ایشون که قدش مث شما کوتاه نیست که کنار مرد بلند حس برعکس بگیره

ایشون ۱۷۱ هست .خیلی تفاوته با شما که۱۶۰ هستی

پس پستت نابجا بود

او در بر و ایام به کام است...

واقعا ۳۹ سالته؟ 

اگه همسرتم بخاد اینطوری فک کنه باید بگه زنم خیلی قدش بلنده به چشمم خیلی بلنده هیکلیه

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
فقط نگران بچهامم وترس از اینده دارم که نتونم تنهایی ازبسشون بر بیام وگرنه الان همه کارهای بچها بامنن ...

نترس خدا بزرگه

اگ میگه جدا بشیم بچه هارو بده ب خودش

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

من ۱۷۱ همسر ۱۶۹

عجباااا گفتم ببین چقدر اقا قد کوتاهه و شما چقدر اختلاف دارین.کوتاه بیا خواهر من.اصلا منطقی نیست حرفات😳😳😳

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ایشون که قدش مث شما کوتاه نیست که کنار مرد بلند حس برعکس بگیرهایشون ۱۷۱ هست .خیلی تفاوته با شما که۱۶ ...

خوب مگر تو همه چیز باید مثل هم باشن 

شاید باز شوهرش تو چیزای دیگه ازش سر هست 

کلا این دو دو تا چهارتا ها برای قبل ازدواج دیگه 

که قدش قیافش بهم میخور یانه بعدش دیگه این دو دوتا چهارتاها فقط باعث دلسردی میسن