2777
2789
عنوان

خانمایی که چند ساله در انتظار جگر گوششونن بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 125 پست
شاید رحمت سرده یا اسپرم ضعیفه شوهرت ازمایش داده؟علت سقط ها رو پیگیر باش برو پیش دکتر متخصص عفونی تا ...

چطور بفهمم رحم سرده اخه دکترا این چیزا رو نمیگن  شوهرمم از داده  حالا میخوام دکترمو عوض کنم  

😔
امضات خیلییی روی من اثر گذاشت من یه ادمیم ک همههه از خودم راضی نگه میدارم اگه یکی یه چی اشتباه بگه د ...

عزیز دلم من قصد توهین به کسی نداشتم ولی به چشم خودم از این ادم های دورو زخم خورده ام دیدم به چشم خوردم چه طورین حلالم کن اگه ناراحت شدی قصد جسارت نداشتم 🙏

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بزرگه  من که ۱ساله تو اقدامم من هیچ بنده خدا زنداییم ۱۵ساله تو حسرت بچست

واقعا خدا چرا بنده هاشو اینجوری امتحان میکنه ...میدون که ایشون ۱۵سال رو زندگی نکرده منم هفت ساله که انگار تو خلصه هستم اصن نفهمیدم چجوری روزا طی میشه

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ناراحت شدم برای پسرت  😔انشالله زودی جاش سبز بشه   باشع حتما اینکارا رو میکنم  ممنونم ...

ممنونم.. توروخدا برام دعا کن. 

دکترتو عوض کن. مگه جونتو ازرسر راه اوردی. سقط ها پدرتو در میاره. رحمت حیف نیست؟ 

از خدا بخواه یه دکتر خوب سر راهت قرار بده. پرس و جو کن. حتی اگه تو شهرتون نیست توی استان تون دنبال یه دکتر خوب باش. قبل بارداری برو تحت نظرش. بگو می ترسم باردار شم باز سقط شه. ان شاءالله راه برات هموار بشه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
واقعا خدا چرا بنده هاشو اینجوری امتحان میکنه ...میدون که ایشون ۱۵سال رو زندگی نکرده منم هفت ساله که ...

همش به شوهرم میگم بریم دکتر من عمه هام دختر عمه هام سابقه دیر زایی دارن به گوشش نمیره اصلا 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
منم پسرمو از دست دادم... سه روز بیشتر نموند... یغلش نکردم شیرش ندادم... سینه هام شیر اومد اما پسرم ن ...

سلام، از خدا میخوام إن شاءالله تمام منتظرها هرچه زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشن🤲🏻🌹

ببخشید معذرت میخوام اون عزیز به چه علت به رحمت خدا رفت؟ عذرخواهی میکنم اگر نخواستید جواب ندید خواهر جان

عزیرم شما رفتین پیش دکتر شمسی؟ کارش چطور بوده تا الان براتون؟ 

من دوستم رفت سه ماه بعدش باردار شد الانم خواهرش برای تعدیل مزاج میره پیشش برای از بین بردن خلط سودا...خیلی ازش راضین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
ممنونم.. توروخدا برام دعا کن.  دکترتو عوض کن. مگه جونتو ازرسر راه اوردی. سقط ها پدرتو در میاره ...

براتون صلوات میفرستم  خدا دلتو شاد کنه عزیزم 😍 دیگه پیش این دکتر نمیرم حالا دنبال دکتر دیگم  تا ببینم چی میشه  دیگه نمیخوام درد سقط بکشم 

😔
من دوستم رفت سه ماه بعدش باردار شد الانم خواهرش برای تعدیل مزاج میره پیشش برای از بین بردن خلط سودا. ...

واقعا😍😍 من تنبلی دارم از همون جلسه اول بهم گف دفعه سوم بیای احتمال زیاد حامله میشی..الان دفعه سومم ولی الان دو روزه عقب انداختم بی بی چکمم منفیه در حالیکه مطمینم تخمک گذاری داشتم ولی نمیدونم چرا پریود نشدم 

من که چند ماه نرفتم دکتر ،کلافه شدم به خدا از بس پول ویزیت و سونو دادم.هر ماه سونو هر دوهفته ی بار د ...

الان که دکتر نمیری ورزش کن ارادتو قوی کن برو باشگاه یا پیاده روی...من برای پنهان کردن ناراحتیم همش میخوابیدم بعد فهمیدم این راهش نیس رفتم باشگاه ثبت نام کردم لااقل یه جوری سرمو گرم کنم تا خوابم نبره خخخ

اونم ازمایش داده   میترسم ژنتیکی باشه هیچ وقت بارداری سالمی نداشته باشم 😢😢😢

نترس.... خدای تو از ژنتیک قوی تر و باسوادتره. دنبالش باش. هر ازمایشی لازمه بده. خدا راه رو برات باز میکنه. من مطمینم.. یه روزم به تاخیر ننداز. جدی پیگیر باش و در تمام اقدامات با خدا حرف بزن... بگو خدا جون دکتر خوب کجا برم؟ صبر کن میذاره سر راهت... وارد مطب شدی بگو خدا جون به ذهن دکترم بنداز اون مواردی که لازمه بهم بگه... هر قدمی برمیداری با خدا حرف بزن... تو بی کس و کار که نیستی. خدا داری. کمه؟ نه. پس دوباره شروع کن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم.