2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری و استرس

6661 بازدید | 205 پست

من چندروز دیگه واردِ هفته ی ۱۲ میشم و باید سونوگرافیِ غربالگری انجام بدم! ولی خیلی نگرانم و استرس دارم! حالم اصلاً خوب نیست! از اولِ بارداریم اصلاً حالت تهوع نداشتم! از علائمِ بارداری فقط خواب آلوئی و خوابیدنه زیاد با ترشح،ورم و دردِ سینه فقط دارم و گاهی اسیدِ معده ام اذیتم میکرد که اونم ۲هفته اس ندارم! سونوی قلب که رفتم همه چیز خوب بود،سنِ بارداریمم با تاریخِ پریودم یکی بود؛ولی چون زیاد ویار و علائمِ بارداری ندارم خیلی نگرانم!

فقط گاهی زیرِ دلم و گاهی واژنم تیر میکشه و کمردردم دارم!

برای سونوی قلبم خیلی استرس داشتم بخاطره نداشتنِ علائمِ زیاد و حالت تهوع! ولی همه چیز عالی بود؛

چیکار کنم افکارِ منفی و نگرانیم ازبین بره؟همش میگم نکنه برم بگن دیگه قلبش نمیزنه یا رشدش متوقف شده😣دکترم گفت اصلاً نرو نی نی سایت! ایست قلبی و مشکلات، درصدش خیلی خیلی کمه که برای همه پیش نمیاد! میری نی نی سایت و خودتو الکی نگران میکنی!

هنوز به هیچکس نگفتم باردارم! میخوام پایانِ ۵ماهگی بگم که خیالم از همه چیز راحت شده باشه

منم یکشنبه میرم غربالگری

عزیزم این استرس خیلی بده هم برا خودت هم نی نی ت

خداروشکر کن بارداری راحتی داری

منم قرص میخورم تهوع م کم میشه میخوام بال در بیارم بعد تو دوست داری حالت بد باشه😁

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
منم یکشنبه میرم غربالگری عزیزم این استرس خیلی بده هم برا خودت هم نی نی ت خداروشکر کن بارداری راحتی ...

منم یکشنبه وقت سونو دارم!

نه نمیخوام حالم بد باشه! فقط میترسم چون زیاد علائم ندارم مشکلی باشه!

من همش بشدت خوابالواَم

ظهرها گاهی ۳ تا ۴ساعت میخوابم

گاهی هم خوابم نمیبره و بشدت کلافه میشم!

این خوابالویی انقدر بیحالم کرده که نمیتونم به کارام برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکشنبه وقت سونو دارم! نه نمیخوام حالم بد باشه! فقط میترسم چون زیاد علائم ندارم مشکلی باشه! من ...

عه چه باحال باهمیم😄😄💝💝

منم خوابالوعم

بعضی ها علائم ندارن بارداری راحتی دارن به اصطلاح

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
از کجا میدونی بچه ات دختره؟😍

همینجوری گذاشتم

دخترم دوس دارم

حالا خدا میدونه چیه😄💝

امیدوارم نتیجه ی سونوهامون خوب باشه و بیایم اینجا با خوشحالی به هم خبر بدیم🙏 کدوم شهری؟

انشالله که همینطور میشه😍

من تهران شما چی؟

خوبه خودتم میدونی استرس واس بچت سمه باز داریش

من از اولدحاملگیم تا الان که ۱۲ روز دیگه زایمانمه اصلا نه تهوع داشتم نه هیچ علایمی از حاملگی پس باید از استرس پس میوفتادم دیگه اره؟ الکی نترس بابا ببین خدا چقدر دوستمون داشته تو بارداری اذیت نمیشیم😁

به چیزهای منفیم فکر نکنحقم با دکترته اگ‌میای سایت چیزهای بدشو نخون بارداری راحتی داری اونوقت

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
خوبه خودتم میدونی استرس واس بچت سمه باز داریش من از اولدحاملگیم تا الان که ۱۲ روز دیگه زایمانمه اصل ...

خوابالو هم نبودی؟

خوش به حالت که چیزی به زایمانت نمونده😍 ایشالا به سلامتی زایمان کنی و بغلش بگیری😍

من گاهی کمردردم اذیتم میکنه

نمیدونی با چه ناامیدی برای سونوی قلبش رفته بودم!

وقتی دکتر گفت قلب داره و همه چیز نرماله ، باورم نمیشد! تا خونه گریه میکردم از خوشحالی😍

الانم نگرانه غربالگری اَم😞😟

استرس و اضطراب ندارم

فقط بشدت نگرانم

اتفاقاً امروز آهنگ گذاشتم کلی رقصیدم😆

انشالله که همینطور میشه😍 من تهران شما چی؟

عزیزم من سونوی ان تی امروز انجام دادم

همه چیز نرمال و خوب بود خداروشکر

سریع رفتم آزمایش خونم دادم که ۲روز دیگه جوابش آماده اس

تو چی؟؟ رفتی سونو؟

عزیزم من سونوی ان تی امروز انجام دادم همه چیز نرمال و خوب بود خداروشکر سریع رفتم آزمایش خونم دادم ...

سلام بسلامتی گلم

چقدررر خوب خداروشکر

والا من ۶ غروب وقت دارم

جنسیت نگفت بهتون؟

سلام بسلامتی گلم چقدررر خوب خداروشکر والا من ۶ غروب وقت دارم جنسیت نگفت بهتون؟

گفت معلوم نیست جنسیتش و فکر میکنه دختر باشه ولی احتمال میده مطمئن نیست

من دوست دارم بخاطره همسرم پسر باشه

برای همین زیاد خوشحال نشدم از حدسش😞