2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری و استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 6675 بازدید | 205 پست
برای من ۳روز از تاریخ پریودم بیشتر بود یک هفته هم با تاریخِ هفته ی هشتمم میگن بچه ات درشته😊

چ جالب😍

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نگاه کردم برگه ی سونوگرافی رو ضربان قلبشُ ۱۷۰ زده عددِ NT  برای تو چند زده؟

نمیدونم برگه سونو مو آزمایشگاه گرفت ازم😐

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
نمیدونم برگه سونو مو آزمایشگاه گرفت ازم😐

برای منو اصلشو نگرفت

ازش کپی گرفت برای خودش

ببین من دیروز صبح آزمایش دادم

الان زنگ زدن گفتن آماده اس بیا بگیر

گفتم فردا میام

گفت زودتر بیای بگیری به دکترت نشون بدی بهتره

بشدت نگرانم کرد

دارم میمیرم از استرس

برای منو اصلشو نگرفت ازش کپی گرفت برای خودش ببین من دیروز صبح آزمایش دادم الان زنگ زدن گفتن آم ...

ب من اصلشم نداد

من جوابم ۱۷ تیر حاضره

ن بابا نترس چیزی نیست برو بگیر خب

گرفتم ریسک زده ۱:۲۵۰ حالم خیلی بَده ازبس نگرانم😔

خب کمه دیگه مگه ن ؟

انقدر نگران نباش گلم

استرس خوب نیست برای خودت و نی نی🤩

خب کمه دیگه مگه ن ؟

عدد دومش مهمه که خیلی باید بیشتر باشه

برای من ریسک داره الان!

متاسفانه دکترم فقط ۲شنبه ها هست

الان نمیدونم برم زودتر پیش یه دکترِ دیگه نشون بدم یا نه!

اصلاً حالم خوب نیست!

موندم وقتی سونو همه چیز نرمال بود چرا آزمایشم انقدر پُر ریسکه؟

عدد دومش مهمه که خیلی باید بیشتر باشه برای من ریسک داره الان! متاسفانه دکترم فقط ۲شنبه ها هست الا ...

عزیزم حتما زودتر نشون بده

یا عکسشو بفرست برای دکترت

تا خیالت راحت بشه

عدد دومش مهمه که خیلی باید بیشتر باشه برای من ریسک داره الان! متاسفانه دکترم فقط ۲شنبه ها هست الا ...

سلام عزیز  nt شما چند بود ماله ۲‌.۱۹ بود نگرانم ازمایش دادم گفت فردا زنگ بزن حاظر شد بیا میخواستم بدونم  nt شما چند بود

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
سلام عزیز  nt شما چند بود ماله ۲‌.۱۹ بود نگرانم ازمایش دادم گفت فردا زنگ بزن حاظر شد بیا میخواس ...

اِن تیِ من ، ۱،۹۰ بود

خیلی نتیجه ی سونو خوب بود و نرمال

ولی آزماش خونم ریسک متوسط دارم

که به احتمالِ زیاد باید سلفری انجام بدم

البته تا جاییکه من تحقیق کردم معمولاً ازمایشها ریسک نشون میدن و انگار یجور تله ی پوله! که طرف بره چندمیلیون هزینه کنه برای آزمایشهای مخصوص!

۹۹درصدم جوابشون سالمه بعد از این آزمایشها

سلام عزیز  nt شما چند بود ماله ۲‌.۱۹ بود نگرانم ازمایش دادم گفت فردا زنگ بزن حاظر شد بیا میخواس ...

میدونی از چی میترسم؟

یکی از بچه های نی نی سایت نوشته بود که تمامِ آزمایشها و غربالگریهارو انجام داده بود و همشون نرمال بودن و بدونِ ریسک، ولی بچه اش که به دنیا اومده دیدن سندرومیه!

میدونی از چی میترسم؟ یکی از بچه های نی نی سایت نوشته بود که تمامِ آزمایشها و غربالگریهارو انجام داد ...

عزیزم دیگه اون قسمتی هس که خدا براش مقدر کرده کاریش نمیشه کرد

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️