2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری و استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 6675 بازدید | 205 پست
من ۲۰ هفته و ۴ روزمه منظورم این بود که یک هفته دیگه واردِ ۶ماهگی میشم در واقع فکر کنم میشه ۵ ماه و ...

اها پس نزدیک به هم هستیم

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهت درخواست دوستی دادم قبول کن تا توی خصوصی بهت اسم دکتر زایمانمو با بیمارستانش بگم

مرسی گلم قبول کردم

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
مرسی گلم قبول کردم

سلام عزیزم

من امروز رفته بودم دکتر که سونوی آنومالی و اکوی قلب رو نشونش بدم

دکترم گفت واکسن کرونا نزن!

گفت اگه توو خونه میمونی و رعایت میکنی واکسن نزن! بجاش بهتره همسرت بزنه!

گفت اگه خانم باردار کرونا بگیره روی هوشِ جنین تاثیر میذاره و واکسنشم بی تاثیر نیست!

سلام عزیزم من امروز رفته بودم دکتر که سونوی آنومالی و اکوی قلب رو نشونش بدم دکترم گفت واکسن کرونا ...

سلام روزت بخیر

چه خوب من علاقه ای ندارم تا پایان بارداریم واکسن بزنم

همسرم واکسن زده

منم امروز میخوام برم از دکترم بپرسم ببینم چی میگه

ببینم بازم دکتر آزمایش یا چیزی نوشت برات؟

سلام روزت بخیر چه خوب من علاقه ای ندارم تا پایان بارداریم واکسن بزنم همسرم واکسن زده منم امروز می ...

نه هیچ آزمایشی ننوشت

فقط گفت یک ماه دیگه بیا ببینمت

شوهرت چطوری واجد شرایط واکسن شد؟

نه هیچ آزمایشی ننوشت فقط گفت یک ماه دیگه بیا ببینمت شوهرت چطوری واجد شرایط واکسن شد؟

منم امروز رفتم دکتر

گف اوکیه همه چی 

هیچ چیزی هم ننوشت گفت یکماه دیگه بیا

همسرم از طریق محل کارشون زدن

منم امروز رفتم دکتر گف اوکیه همه چی  هیچ چیزی هم ننوشت گفت یکماه دیگه بیا همسرم از طریق محل ...

کاش همسرِ منم بزنه تا خیالم راحت بشه😞

حتماً شغلِ همسرت واجدِ شرایط بوده

کاش همسرِ منم بزنه تا خیالم راحت بشه😞 حتماً شغلِ همسرت واجدِ شرایط بوده

عزیزم همسرم تو سازمان شهرداری کار میکنه

چون بخش مالی بود و ارباب رجوع زیاد داشتن گفتن حتما واکسینه بشن 

بعد گفتن که دو هفته بعد خانواده هاتونم واکسینه میکنیم

منم دیروز از دکترم پرسیدم بهم گفتم واکسن تو بزن

گف همه گیری ش زیاده زدنش بهتر از نزدنشه😭

عزیزم همسرم تو سازمان شهرداری کار میکنه چون بخش مالی بود و ارباب رجوع زیاد داشتن گفتن حتما واکسینه ...

ولی من فعلاً واکسن نمیزنم

تا هفته ی ۲۸ که نمیزنم

تا بعد ببینم چی میشه