2777
2789
مشکل داره عزیزم بالاخره این دست بردن تو سرنوشت و‌ زندگی ادمه مثلا کسی که برای مهرو محبت دعا میگیره م ...

من واسه کار همسرم میرم میگه نظر افتاده اسپند میگه مثلا دود کن با نخ بهم میده فکر نکنم مشکلی داشته باشه!

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
موکل اینا نیست میگه مثلا نظر دارید تو زندگی بعد اسم اماما رو میگه و اینا 

خب معلومه اینارو میگه ک مشتری جذب کنه چقدر ساده ای اتفاقا پری ها بدتر جنن 😅

حالا بزار ی مدت بگذره خودت میفهمی چی ب چیه بدتر گره تو کارت میفته دیدم ک میگم تجربه خودمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه اینارو میگه ک مشتری جذب کنه چقدر ساده ای اتفاقا پری ها بدتر جنن 😅 حالا بزار ی مدت بگذره ...

چی میشه یعنی نرم؟ آخه تا میرم خوب میشه کارش الان که رفتم چند وقت یه بار چه کنم؟ 

بله عزیزم و بدتر اینکه وقتی وارد زندگیت میشن به این راحتیا نمیرن بیرون مدام از ادم تغذیه میکنن خیلی ...

اره طی اون یکسال ک دعا و فال‌گرفتم همش کسل و بی حال بودم اصلا نا نداشتم از تخت پاشم همه انرژیم گرفته میشد ادم توی هر شرایطی باید ب خدا توکل کنه تا اون نخواد هیچ برگی از درخت نمیفته 

اسپند ا شکالی نداره ولی بعضیا میرن دعا و طلسم میگیرن

متاسفانه به خدای یگانه اعتقادی ندارن که راهگشای هر مشکلی هست و به بنده ی مشرک خدا مراجعه میکنن کاشکی اگاه تر بودن

بله عزیزم

من یه بار خیلی یهویی و به گفته یکی از دوستام فال قهوه گرفتم، خانمه گفت چشم سنگین دنبال زندگیته و برات طلسم نوشتن باید طلسمو باطل کنی و شماره یکی بهت میدم که کارش سرکتاب و طلسم باطل کردنه... منم از این چیزا به شدددددت وحشت دارمو ترس دارم شماره رو نگرفتم

ولی الان فکرم خیلی درگیره به نظر شما چکار کنم؟ یعنی بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟

گفت اگه این طلسمو باطل نکنی ممکنه مشکلات زیادی رو برات به وجود بیاره...

من الان موندم چه کنم

واقعا از اینکه سمت اینکارا برم وحشت دارم...😑

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
اره طی اون یکسال ک دعا و فال‌گرفتم همش کسل و بی حال بودم اصلا نا نداشتم از تخت پاشم همه انرژیم گرفته ...

افرین دقیقا انرژی ادمو بدجور میگیرن خداروشکر که راه درستو پیدا کردی

چی میشه یعنی نرم؟ آخه تا میرم خوب میشه کارش الان که رفتم چند وقت یه بار چه کنم؟ 

دیگه اصلا نرو اینا ی کاری میکنن ک هی بدتر جذب شی سمتشون تو قرانم اومده انجام هر گونه دعا و طلسم گناهه و خدا کسایی ک اینکارو انجام میده لعنت میفرسته براشون بابا الان قرن ۲۱ایم چرا باید ادم بره سمت این دعانویسا 

بجای اینکارا هر روز سوره واقعه رو بخون رزقو روزیتونو خیلییی زیاد میکنه ایته الکرسی بخون واسه محافظت خودتو خانوادت سوره یاسین بخون واسه حل مشکلاتت

متاسفانه به خدای یگانه اعتقادی ندارن که راهگشای هر مشکلی هست و به بنده ی مشرک خدا مراجعه میکنن کاشکی ...

دوست خوب اعتقاد داریم میبینی طرف ادم دلپاک تریه دعاش در حق ما زودتر میگیره مگه همون خدایی که میگی نگفته دعا در حق دیگران کار خوبیه؟ البته بحث من طلسم و جادو جنبل نیستا

دیگه اصلا نرو اینا ی کاری میکنن ک هی بدتر جذب شی سمتشون تو قرانم اومده انجام هر گونه دعا و طلسم گناه ...

باورت میشه اصلا نمیشناختم من ولی انقد از بالاشهر میومدن یا اشتباهی زنگ خونه جاریمو میزدن که خونه فلانی میگفتیم نمیشناسیم انقد تعریف کردن منم رفتم اول واسه سرگرمی ببینم چطوریه☹️

دوست خوب اعتقاد داریم میبینی طرف ادم دلپاک تریه دعاش در حق ما زودتر میگیره مگه همون خدایی که میگی نگ ...

این ها که گره از کار مردم باز میکنن از جن و نفوس شیطانی دارن استفاده میکنن جز خدا کسی نمیتونه گره از کار بنده گشایش کنه به خدا پناه ببریم و فقط از او بخواهیم