2777
2789
من یه بار خیلی یهویی و به گفته یکی از دوستام فال قهوه گرفتم، خانمه گفت چشم سنگین دنبال زندگیته و برا ...

اصلا سمت دعانویس و رمال نرو قران بخون زیاد صوت سوره بقره بزار تو خونه صداش پخش شه تو همین نی نی سایت تاپیک هس در مورد باطل سحر با قران سرچ کن

این ها که گره از کار مردم باز میکنن از جن و نفوس شیطانی دارن استفاده میکنن جز خدا کسی نمیتونه گره از ...

این میگه پری دارم ولی وقتی نخ میده میگه یا امام رضا یا حضرت زینب اماما رو میگه با یا الله نمیدونم 🙁

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه اصلا نمیشناختم من ولی انقد از بالاشهر میومدن یا اشتباهی زنگ خونه جاریمو میزدن که خونه فلا ...

منم وسوسه شدم رفتم سمت اینکار واقعا داشتم توی سیاهی فرو میرفتم ک خدا نجاتم داد با ی تلنگر 

این میگه پری دارم ولی وقتی نخ میده میگه یا امام رضا یا حضرت زینب اماما رو میگه با یا الله نمیدونم 🙁

اینها رو میگه که مردم فکر بد نکنن وگرنه اصلا دعایی که به زبون میگن اسم امام ها میبرن همش حرف پوچه که مردم باور کنن اصلا به هیچ کدومشون اعتماد نکنید 

اینها رو میگه که مردم فکر بد نکنن وگرنه اصلا دعایی که به زبون میگن اسم امام ها میبرن همش حرف پوچه که ...

عه نمیدونم الان خیلی وقته نرفتم قبلا انگار مث شارژ بود زمان داشت یه مدت نمیرفتم کار همسرم بهم میریخت بد میرفتم خوب میشد 😐

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
عه نمیدونم الان خیلی وقته نرفتم قبلا انگار مث شارژ بود زمان داشت یه مدت نمیرفتم کار همسرم بهم میریخت ...

خب ببین کار این دعانویسس اصن خودش هی کار شوهرتو هی بهم میرزه ک باز بری پیش خودش

من یه بار خیلی یهویی و به گفته یکی از دوستام فال قهوه گرفتم، خانمه گفت چشم سنگین دنبال زندگیته و برا ...

عزیزم معلوم نیست اون فالگیر درست گفته یا نه خود فال گرفتنم اشتباهه بعدم اکثرا الان کلاهبردارن و به همه همین حرفا رو میزنن وقتی یکی برات طلسم یا دعا میگیره درواقع یه موکلو وارد زندگیت میکنه که اون موکل مامور میشه کارایی که اون شخص خواسته رو‌ انجام بده مثلا گره بندازه تو کارت.حالا خود موکل بودن تو اطرافتم چندتا نشونه داره یکی بی انرژی بودن و خستگی زیاد مریض شدن کبود شدن بی دلیل بدن کابوس دیدن تو خواب حرف زدن فریاد کشیدن سروصدا تو‌خونه عصبی بودن سردرگم بودن و حتی توهم زدن اینا نشونه هاشه تنها راهشم فقط اینه نماز و قران بخونی و سمت این چیزا نری دیگه مدیتیشن کردن دور کردن انرژی منفی ازخودت با اینکارا میتونی دورشون کنی

هیچ ادمی توانایی اینو نداره که بتونه اینده رو ببینه یا دعا کنه که دیگه گره نیفته تو‌کارت همه اینا با موکل انجام میشه پس تو‌ اگه بری پیش کسی که طلسمتو بادعا باطل کنه بازم اون شخص داره به موکل دیگه رو مامور میکنه که طلسماتو باطل کنه پس فرقی نمیکنه عزیزم اینا یه در برات باز میکنن ولی صدتا دردیگه رو‌ میبندن