2777
2789
طلسم و فال و فالگیر عزیزم‌ دروازه ی ورود اجنه مخصوصا اجنه ی کافر به زندگی آدمه. اگه دقت کنی اینجور ا ...

خیلی عالی توضیح دادین

یه سوالی داشتم‌ در این مورد میتونم بپرسم؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریا هستن فقط دعای خوب میدن و دعای بد و اینا نمیدن اونا مشکلی نداره

مورد داشتیم جن داشته تو خونه طرف اذیت و ازار میداده و میز و صندلی جابجا میکرده و لامپ ها خاموش روشن میکرده برق قطع میکرده وای چقدر وحشتناکه 

هیچ دعا نویسی دعای خوب نمیده ما موکل خوب نداریم اصن 

با اینکارا قدرت خدارو زیر سوال میبریم چرا باید وجود خدارو نادیده بگیره و از ی موکل و دعا نویس کمک بگیریم

من محض سرگرمی یپش یکی رفتم. که خییلی زیاد تعریفش رو شنیدم ووقتی رفتم تعجب کردم از اینکه توی یه روستای دور افتاده این همه ادم هست  که اومده بودن حتی از شهرهای دیگه و خیلی دور و ....

بعد آقا بهم‌گفت سجده کن و یه دعا گفت بخون‌، وقتی خوندم گفت یه دایره بکش‌رو زمین و بعد گفت دستت رو بذار وسطش ، بعد گفت دستت رو بردار ، وقتی برداشتم یه کاغذ تا شده و یچیزای دیگه داخل دستم بود ! که گفت اینا طلسم هس و باید واست باطل کنم و ....

خودم‌تعجب کردم از کارش

.
بچه ها من احساس میکنم چشمام شور😭😭😭😭😭😎چ کارکنم حس بدی دارم

حس الکیه انرژی منفی نده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

مشکل داره عزیزم بالاخره این دست بردن تو سرنوشت و‌ زندگی ادمه مثلا کسی که برای مهرو محبت دعا میگیره میخواد مهر خودشو به زور دعا تو دل کسی جا کنه در حالیکه ماها ادمیم و در جایگاهی نیستیم که خیر و شر روتشخیص بدیم فقط خداوند که در جایگاه تشخیص خیر و شره و ممکنه خیر در این باشه که مهر و محبت بین دو نفر وجود نیاد اگه بخوایم اینو تغییر بدیم تو کار خدا دخالت کردیم و اینکه کلا تمامی دعاها و طلسم ها توسط موکل انجام میشه چه دعای بد چه دعای خوب و استفاده از اجنه صراحتا تو قران اومده که گناهه

باریکلا دقیقا گل گفتی 👏🏻 من ی مدت همش فالو سرکتاب میگرفتم موجودات ماورایی قشنگ وارد زندگیم شده بو ...

من یه بار خیلی یهویی و به گفته یکی از دوستام فال قهوه گرفتم، خانمه گفت چشم سنگین دنبال زندگیته و برات طلسم نوشتن باید طلسمو باطل کنی و شماره یکی بهت میدم که کارش سرکتاب و طلسم باطل کردنه... منم از این چیزا به شدددددت وحشت دارمو ترس دارم شماره رو نگرفتم

ولی الان فکرم خیلی درگیره به نظر شما چکار کنم؟ یعنی بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟

کاش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد... 🙏❤️
مورد داشتیم جن داشته تو خونه طرف اذیت و ازار میداده و میز و صندلی جابجا میکرده و لامپ ها خاموش روشن ...

من پیش اونی که میرم میگه پری دارم فقطم دعای خوب میده منم فقط واسه کار همسرم کساد میشه میرم پیشش😐ولی جن من ندیدم

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
مورد داشتیم جن داشته تو خونه طرف اذیت و ازار میداده و میز و صندلی جابجا میکرده و لامپ ها خاموش روشن ...

اونی که برق قطع میکنه جن نیستا. خونه ماهم هی قطع مبشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
هیچ دعا نویسی دعای خوب نمیده ما موکل خوب نداریم اصن  با اینکارا قدرت خدارو زیر سوال میبریم چرا ...

موکل اینا نیست میگه مثلا نظر دارید تو زندگی بعد اسم اماما رو میگه و اینا 

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
من پیش اونی که میرم میگه پری دارم فقطم دعای خوب میده منم فقط واسه کار همسرم کساد میشه میرم پیشش😐ولی ...

قرار نیست ببینیش همین که زندگی رو مختل کنه حضورش به وضوح حس میشه 

من یه بار خیلی یهویی و به گفته یکی از دوستام فال قهوه گرفتم، خانمه گفت چشم سنگین دنبال زندگیته و برا ...

اینکه بری چن تا کتاب روانشناسی بخونی با شوهرت خوب و باسیاست رفتار کنی یه کاری انجام بدی که درآمد داشته باشی یا سرت گرم شه

باریکلا دقیقا گل گفتی 👏🏻 من ی مدت همش فالو سرکتاب میگرفتم موجودات ماورایی قشنگ وارد زندگیم شده بو ...

بله عزیزم و بدتر اینکه وقتی وارد زندگیت میشن به این راحتیا نمیرن بیرون مدام از ادم تغذیه میکنن

خیلی کار خوبی کردی