2777
2789

از رفتن آبروم میترسم

از اینکه فلانی که حتی هفت پشت غریبس بعدا بینمون آشنا درامد نمیتونم واضح بگم که شناخته نشم من تو شهرمون سر شناسم به خاطر شغلم. و ارزش و اعتبار بالایی جلوی همه دارم. 

ضمنا قبل اینکه بهم فحش بدی اینو بدون به خاطر این میگم خیانت،  شوهرم از همون عقدمون با دوست دختر مجردیش ارتباط داشت تا سه سال بعد عقد که دو سال عقد بودیم یه سال عروسی من فهمیدم رفتم طلاق ولی باخانواده اش اونقدر التماس کردن برگشتم

ولی قلبم شکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساله مطمنم ترک کرده از همون روز که با خانوادش امد التماسمطمنممم

خدا را شکر که ترک کرده 

شما هم دیگه خودت را اذیت نکن بار اول بخشیدی تموم شد رفت اگه خدایی نکرده تکرار کرد دیگه کوتاه نیا 

ببخشید دخالت کردم

خب میگی ترک کردهبعد چرا میگی خیانت نمیکنممتوجه نمیشمچرا باید خیانت کنی

خب تلافی

سه سال هر روز صحبت میکردن

جنسی رو نمیدونم طبق بررسیا انگار نبوده دیگه نمیدونم خدا داند

دلم میخواد انتقام اون سه سال رو بگیرم ازش

عزیزم خودت انتخاب کردی با کسی که سه سال بهت خیانت کرده زندگیتو ادامه بدی.

الان هم انتخاب خودته ولی بدون شخصیتت رو نابود میکنی. به خاطر انتقام از شوهرت، خودتو نابود نکن.

این توجیهایی که به ذهنت میرسه مثل اینکه شوهرم فلان کرد و فیسال کرد پس منم خیانت کنم، فقط و فقط وسوسه های شیطونه و شیطون هم خیر تو رو نمیخواد. دشمنته و میخواد آرامش و پاکی رو ازت بگیره. 

اسی جون روی خودت کار کن تا حتی اگه با کسی که دوس داری یه جای تنها بودی و هیچ کس برای قضاوت کردن نبود، باز خیانت نکنی. انسانیتت رو با هیچ چیزی معامله نکن. ارزش انسانیت و پاکیِ ذهن و روحت از همه چی مهم تره حتی از آبروت‌.

خدا را شکر که ترک کرده شما هم دیگه خودت را اذیت نکن بار اول بخشیدی تموم شد رفت اگه خدایی نکرده تکرار ...

راسیتش من سه بار فهمیدم و بار سوم رفتم طلاق

بعد ترک کرد

اون دوبار گریه میکردم فقط

که تکرار کرد

خب تلافیسه سال هر روز صحبت میکردنجنسی رو نمیدونم طبق بررسیا انگار نبوده دیگه نمیدونم خدا دانددلم میخ ...

با این کار از خودت انتقام میگیری نه از شوهرت. برو قرآن رو بخون ببین چن بار گفته به زنا نزدیک هم نشین.... فقط روزی نیم ساعت روی قرآن فکر کن. همین.

خب تلافیسه سال هر روز صحبت میکردنجنسی رو نمیدونم طبق بررسیا انگار نبوده دیگه نمیدونم خدا دانددلم میخ ...

این دنیا( آبرو،حرمت،احترام،اعصابو روان ) و اون دنیا بسوزونی ک انتقام بگیری!!!

نکن!!!

اصلا بهش فکر نکن

سخته خیلی سخته

ولی این راهش نیس

عزیزم خودت انتخاب کردی با کسی که سه سال بهت خیانت کرده زندگیتو ادامه بدی.الان هم انتخاب خودته ولی بد ...

ممنونم از حرفات

ذهنی بهش خیانت کردم

ولی عملی مه

همون ذهنی هم بعدش حس نفرت از خودم گرفتم