2777
2789
عنوان

بهم برخورده واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 68 پست
بهم برخورده حس میکنم داره از جنبه مادی بهم نگاه میکنه

دقیقا همینه

شک نکن

مادرشوهر سابق منم وقتی عقد کردیم

بهم میگفت فلانجا آگهی زدن برو ببین چیه

برای فلانجا فراخوان زدن برو ببین چیه

پسرشم مثل خودش از آب دراومد

درصورتی که پسرش اونموقع میگفت نمیخواد 

بعد انقدر منو گذاشتن تو سختی که خودم به فکر سرکار رفتن میوفتادم،خسته شده بودم از بی پولی😓😓😓

دخترا تا نرن تو زندگی مشترک نمی فهمن زندگی چی ب چیه اونم تو روزگار الان ک شوهر هر چقدر هم کار کنه با ...

👏🏻👏🏻

فکر میکنن اینجا انگلیسه اونام ملکه های انگلستان که فردا تاپیک میزنن شوهرم از موهام دور خونه چرخوندتم

بعد میگیم جدا شو میگه پولم کجا بود😐

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۲ سالته الان؟ بنده خدا حق داره خب ..  دگ سن استخدام هم محدودیت داره

کی گفته هر کس لیسانس گرفته میتونه استخدام بشه من الان کلی ادم تحصیل کرده میشناسم هیج جا کار پیدا نکردن یجوری میگین که انگار کار امادست من نمیرم

پسر خودش الان فوق لیسانس گرفته میخواد کار ازاد بزنه استخدام کجا بود

کی گفته هر کس لیسانس گرفته میتونه استخدام بشه من الان کلی ادم تحصیل کرده میشناسم هیج جا کار پیدا نکر ...

خیلی طبیعیه که وقتی پسرش فوق لیسانس داره دلش بخواد عروسش هم تحصیل کرده باشه جدا از بحث کار و استخدام

پسرشون چه کارست تحصیلاتش چیه؟اگه اون درست درمونه خب منطورشون هم سطحی بوده شاید 

فوق لیسانس داره و سربازه هنوز بعدشم که از استخدام این چیزا خبری نیست باید شغل ازاد بزنه 

دو سال اول که به دلایلی نتونستم کنکور بدم به دلایل شرایط خانوادگی امسالم که خودم نخوندم برای سال بعد ...

کسی که انقدر سنتی فکر‌میکنه که‌مرد وظیفش خرجی دادن به زن هست، باید بقیه چیزهای سنت رو‌هم‌بپذیره ها! مثل انجام همه کارهای خونه و‌زندگی بدون‌چشم‌داشت کمک از همسر، اجازه از همسر برای بیرون رفتن، تمکین، نداشتن چشم داشت در مورد حضانت فرزند...حواست باشه‌گلم...به نظرمیاد دختر مدرنی هستی، پس گفتن این‌جمله‌که وظیفه مرده خرجی بده جمله قشنگی برای دختر ۲۰ ساله نیست

خیلی طبیعیه که وقتی پسرش فوق لیسانس داره دلش بخواد عروسش هم تحصیل کرده باشه جدا از بحث کار و استخدام

فوق لیسانس از پیام نور منم میتونستم بگیرم واقعا الان نصف دوستای من که رفتن ازاد و پیام نور همشون پشیمونن میگن کار نیست واقعل متوجه نمیشم 

اولا من خودم برای درسم برنامه ریزی دارم تا الانم دانشگاه نرفتم چون نمیخواستم یه مدرک کیلویی بگیرم که ...

میتونی بری رشته هایی ک کار داره مثل پیراپزشکی یا حسابداری یا مدیریت دانشگاه آزاد بخونی خیلی زود هم جذب کار میشی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
👏🏻👏🏻 فکر میکنن اینجا انگلیسه اونام ملکه های انگلستان که فردا تاپیک میزنن شوهرم از موهام دور خون ...

افرین خیلی خوب گفتی . نصف همینایی که تاپیک میزنن مشکل مالی دارن که طلاق نمی گیرن . بعدش تا اسم زن شاعل فلان میان میگن شاغل به درد نمی خوره فلانه

اینجوری ک شما شمشیر ب دست شدی پس ازدواج نکنی بهتره  یک خانم متشخص وقتی بهش چیزی میگن حتی اگر د ...

این پیشنهاد شما یعنی اینکه تا آخر هرچی گفت مدام بگیم هرچی شما گفتی

مادرشوهر من دلش میخواد همچی رو مکتوب کنه برام اولا همینطور ر رد میردم الان بچه دارم مدام چرت میگه جلو بقیه میگه لابد صبح بیدار نمیشی صبحانه بدی لابد فلان ووو هرچی چیزی نمیگم ادامه میده 

اونسری گفتم مسلما خودم بیشتر از هرکسی بفکر بچه ام هستم... 

میدونی چندین بار تکرار تکرار.. میشه ملکه ذهن بقیه میشه فکر میکنن اون راست میگه جلو شوهرم و پدر شوهر ووو کلا استاد خراب کردن دیگران هست دوست داره بگه من خیلی میدونم

با اینکه ی سیکل داره 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
میتونی بری رشته هایی ک کار داره مثل پیراپزشکی یا حسابداری یا مدیریت دانشگاه آزاد بخونی خیلی زود هم ج ...

عزیزم پیراپزشکی که خودش رتبه خوب میخواد حتی دانشگاه ازادش

بقیه رشته هام همشون ازمون استخدامی دارن که شانسش خییلی کمه مگر اینکه بری روزی ده ساعت کار کنی واسه دو تومن این میشه 

افرین خیلی خوب گفتی . نصف همینایی که تاپیک میزنن مشکل مالی دارن که طلاق نمی گیرن . بعدش تا اسم زن شا ...

👌🏻دقیقا

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻