آره من دادم چه روش خاصی؟ دراز میکشی مثل سونوگرافی از رو قلبت نگاه میکنه دیگه
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من چند روز پیش انجام دادم هم اکو هم نوار قلب .بهت از دستگاه ازین گوشی ها وصل میکنند .و به دستت گیره مانند. بعد پرینت نوار قلب و میگیرند اکو هم که مثل سونو دکتر تو مانیتور میبینه.دردی نداره معاینه خاصی نیست .فقط روی بدنته بدون لباس. میتونی بدی لباسو بالا. همین
خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
ممنون. تو اینترنت مثلا یه روش گفته لوله میفرستن داخل نای. اکوی قلب جنین انجام دادم مثل همین سونوگر ...
نه بابا عزیزم نترس عین سونوگرافی
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
جسارتا میشه بپرسم دلیل اکوی قلب شما چی بود؟ من موقعی که ایستاده هستم یا پیاده روی میکنم تپش قلبم زی ...
طبیعیه منم اینطورم حتی گاهی از خواب بیدارم میکنه تپش هیچی نیس نگران نباش