2777
2789
عنوان

اکوی قلب برای زن باردار

5792 بازدید | 17 پست

سلام

میخاستم بدونم خانم بارداری هست که اکوی قلب انجام داده باشه؟

اکوی قلب خودش نه اکوی قلب جنین.

حالت معاینه داره یا روش خاصی برای اکو انجام میشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.باید انجام بدم ولی تو اینترنت خوندم بعضی روش ها استرس زا بود.

آره من دادم چه روش خاصی؟ دراز میکشی مثل سونوگرافی از رو قلبت نگاه میکنه دیگه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من چند روز پیش انجام دادم هم اکو هم نوار قلب .بهت از دستگاه ازین گوشی ها وصل میکنند .و به دستت گیره مانند. بعد پرینت نوار قلب و میگیرند اکو هم که مثل سونو دکتر تو مانیتور میبینه.دردی نداره معاینه خاصی نیست .فقط روی بدنته بدون لباس. میتونی بدی لباسو بالا. همین

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
آره من دادم چه روش خاصی؟ دراز میکشی مثل سونوگرافی از رو قلبت نگاه میکنه دیگه

ممنون.

تو اینترنت مثلا یه روش گفته لوله میفرستن داخل نای.

اکوی قلب جنین انجام دادم مثل همین سونوگرافی بود ولی از خودم نمیدونستم چطوریه 

ممنون. تو اینترنت مثلا یه روش گفته لوله میفرستن داخل نای. اکوی قلب جنین انجام دادم مثل همین سونوگر ...

نه بابا عزیزم نترس عین سونوگرافی 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
سلام من چند روز پیش انجام دادم هم اکو هم نوار قلب .بهت از دستگاه ازین گوشی ها وصل میکنند .و به دستت ...

خیلی لطف کردی عزیزم.خیالمو راحت کردی.

انشالله سالم باشی همیشه

سلام من چند روز پیش انجام دادم هم اکو هم نوار قلب .بهت از دستگاه ازین گوشی ها وصل میکنند .و به دستت ...

جسارتا میشه بپرسم دلیل اکوی قلب شما چی بود؟

من موقعی که ایستاده هستم یا پیاده روی میکنم تپش قلبم زیاد میشه و نفسم کوتاه میشه.دکتر گفته اکو انجام بدم.

یه سوال دیگه برای اکو باید جواهرات رو خارج کنیم مثل گوشواره و النگو؟اطلاعی دارید؟

جسارتا میشه بپرسم دلیل اکوی قلب شما چی بود؟ من موقعی که ایستاده هستم یا پیاده روی میکنم تپش قلبم زی ...

من بیمارستان دولتی پرونده تشکیل دادم.تو سوابق خانوادگی گفتم پدرم یبار سکته قلبی کرده گفتند پس برو اکو 😁😁

البته سنم هم برای بارداری بالا بود اینم دلیل دیگشون بود.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
یه سوال دیگه برای اکو باید جواهرات رو خارج کنیم مثل گوشواره و النگو؟اطلاعی دارید؟

برای نوار قلب گفت نباشه ولی اکو چیزی نگفت. چون هر کدومو س دکتر انجام داد. حالا نباشه بهتره.

جسارتا میشه بپرسم دلیل اکوی قلب شما چی بود؟ من موقعی که ایستاده هستم یا پیاده روی میکنم تپش قلبم زی ...

طبیعیه منم اینطورم حتی گاهی از خواب بیدارم میکنه تپش هیچی نیس نگران نباش

من بیمارستان دولتی پرونده تشکیل دادم.تو سوابق خانوادگی گفتم پدرم یبار سکته قلبی کرده گفتند پس برو اک ...

منم بارداری سومم هست .سنم بالاس.

ولی اصلا توان پیاده روی ندارم.

میترسم آخر سر سزارین بشم.دوتای قبلی طبیعی دنیا اومدن

منم بارداری سومم هست .سنم بالاس. ولی اصلا توان پیاده روی ندارم. میترسم آخر سر سزارین بشم.دوتای قبل ...

من که سرکلاژ کردم اصلااا پیاده روی نکردم تا الان.

ولی اولی سزارین بود اینم سزارین میشم

سزارین شدی اشکال نداره .حالا من از طبیعی وحشتناک میترسم . آفرین به شجاعتت♥️