2777
2789

مگ جلوگیری بلد نبودی

مگ یادت نداده بودن

مگ با لوازم اشنایی نداشتی

بعد ک میزنه و یهویی خودش ناخواسته حامله میشه واقعاااا جای حال کردن داره ک انقد چرتو پرت بار مردم نکنه،،،،

😁

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

😂😂😂😂آره واقعا

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس من دعا کن این ماه حامله شم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

نصف شبی به چیا فک میکنی شما 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
😂😂😂 منم به بارداری ناخواسته اعتقادی ندارم 

بعد فکرکن بزنه یجوووری بزنه ک اعتقاد قوی پیدا کنی😂😐

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
😬🤦 نفرین بود خواهر  نکن با من اینطوری  شوخیش هم ترسناکه

اخه خبلیا وقتی یکی میاد میگ ناخواسته حامله شدم

باجلوگیری

انقد چرتو پرت بار میکنن طرف خون ب جیگرش میشه بعد همینا خودشون ناخواسته حامله بشن خیلییییی خوبه ک بفهمن ک دیگ چرتو پرت نگن

البته اگ میگی ک حقته اگ نه ک 😂😂😂😂❤

بارداری ناخواسته وجود نداره ب نظر من  من خودم از ۳ روش آیودی قرص ک ا ن د و م استفاده میکنم ک ن ...

شما عزیزم یهویی یک عمل برداشتن رحم انجام میلادیو خلاص😑😑😑