2777
2789

آقا اینم شانس مایه واس تولد خالم کیک پختم وسطش گردو زده بودم تولدش بود اخه کیکای فامیلو من رایگان میپززم چون گردو پوست دار بود میشکوندم مغزشو میزدم ولی یه تیکه پوست بززززرگ رفته بود تو کیک و دقیقا شوهر خالم خورده بوده منکه اونجا نبودم خودشون گفتن و دندون شوهر خالم یکیش از نصف شکسته😐😐😔

البته من قناد نیستم فقط برای حرفه ایی شدن کیکای فامیلو میپزم من حالا چیکار کنم بنظرتون عذر خواهی خالی بکنم یا یه چیز بگیرم

😂دستخطم خوب نیست امضا نمیدم🍩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره سهوی بوده دیگه عمدا نکردی که  ی معذرت خواهی کوچولو+ی احوال پرسی

توش نوتلا هم داشت خالم به حالت متلک گفت خوب شد خاله جان حالا شیشه شکلاتو ننداختی😔 انقدرررر ناراحت شدم اعصابم خورد شد

وااا  خب اتفاقه دیگه پیش میاد  چقد حساسه خالت

خیلی با حالت یجور حرف میزدن تو گروه هم خودش هم دختراش میگفتن واییی اگه از بیرون می گرفتیم هزینش کمتر میشد

خیلی با حالت یجور حرف میزدن تو گروه هم خودش هم دختراش میگفتن واییی اگه از بیرون می گرفتیم هزینش کمتر ...

بیا و خوبی کن😑

دیگه بنظر من درست نکن هیچی واسشون بذار برن همون از بیرون بگیرن

ینی حالا بخاطر ی تیکه پوست گردو باید چشمش رو روی اون همه زحمتی که واسه اون کیک کشیدی ببنده؟خیلی بی انصافیه

✨🤍...Be what you are

بیا و خوبی کن😑 دیگه بنظر من درست نکن هیچی واسشون بذار برن همون از بیرون بگیرن ینی حالا بخاطر ی تی ...

اره بخدا فقط ب خالم نیست که حتی بچهای دختر خالم هم کیکشون بامنه اونم به خدا بدون یک قرون پول تازه خودمم دعوت نمیکنن هیچوقت 

دیگه نمیپزم بهونه میارم میگم خستم... واقعا اینهمه بی احترامی گریه منو آورد  مگه چیکارشون کردم که اینجور متلک میندازن monaaعزیزم مرسی که راهنماییم کردی❤ الانم میرم گروه جوابشونو میدم ۲۰ بار  ازشون معذرت خواستم باز متلک میندازن 

دیگه نمیپزم بهونه میارم میگم خستم... واقعا اینهمه بی احترامی گریه منو آورد  مگه چیکارشون کردم ک ...

فدات شم😘😍

واقعا متاسفم براشون که قدر ادم خوش قلب و مهربونی مثل شما رو نمیدونن 

کی الان واسه کسی از این کارا میکنه؟والا دستاتو هم باید ببوسن

✨🤍...Be what you are

فدات شم😘😍 واقعا متاسفم براشون که قدر ادم خوش قلب و مهربونی مثل شما رو نمیدونن  کی الان واسه ...

خدا نکنه گلم❤ من فداتم اتفاقا از این به بعد اینهمه هزینه میکنم به کیکای اینا همین کیکارو میپزم.. حدود ۸ تا میبرم یه جا تو شهرمون هست دخترای معلول نگهداری میکنن و بی سرپرست میدم اونجا کلا ۵۰ نفرن طفلیا خیلی شیرینی دوس دارن

خدا نکنه گلم❤ من فداتم اتفاقا از این به بعد اینهمه هزینه میکنم به کیکای اینا همین کیکارو میپزم.. حدو ...

😍😍🥺🥺عزیزممممممممممممم 

بهتررررین کاره،انقدر خوشحال میشن طفلیا 

امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده خیلی خوش قلبی❤

✨🤍...Be what you are

😍😍🥺🥺عزیزممممممممممممم  بهتررررین کاره،انقدر خوشحال میشن طفلیا  امیدوارم هرچی از خدا ...

اره عزیزم به راحتی میتونم توی ۴ روز ۸تا کیک آماده کنم بزارم فریزر و یهویی ببرم سوپرایزشون کنم.. والا بهتر از اینه بدی ب فامیل دستت درد نکنه نگن تازه متلک بگن🙂❤  سعی میکنم عالی بهشون بپزم یکیشون شکلاتی یکی وانیلی یکی بنفش یکی صورتی و.....

مرسی گلم انشالله خداهم بهترینارو بهتون هدیه کنه❤