2777
2789

چه کارهایی کردین ک بتونین راحت تر زایمان کنین؟چجوری فهمیدین درداتون شروع شد؟؟

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

هردو بچم رو ۳۹

از ۳۶ بهبعد هرروز حداقل یه ساعت پیاده روی داشتم

و با توپ زایمان از ۳۶ به بعد ورزش کردم روزی یه ساعت تقریبا

درد کمر و انقباض داشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا خیرت بده سوال منم هست . نمیدونم چرا دردم شرو نمیشه

ماشالا کسیم نمیاد فقط دستو دلشون برای پست گذاشتن توی تاپیکای خاله زنکی بازه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
هردو بچم رو ۳۹ از ۳۶ بهبعد هرروز حداقل یه ساعت پیاده روی داشتم و با توپ زایمان از ۳۶ به بعد ورزش ک ...

به نظرتون اگ بچه ۲ هفته زودتر بیاد مشکلی پیش میاد؟

آخر هفته ۴۱.دردها اولش آروم بود.انگار انقباض کمر بود.بعد۱۲ ساعت رفتم بیمارستان.معاینه کرد گفت دعانه رحم ۲ سانت بازشده.بعد دردها شروع شد.ب خدا رسیدم و برگشتم

مادر دو بچه.۳۰ سال و ۱۰ ماه
هردو بچم رو ۳۹ از ۳۶ بهبعد هرروز حداقل یه ساعت پیاده روی داشتم و با توپ زایمان از ۳۶ به بعد ورزش ک ...

ببخشید دقیقا کجات درد میکرد و کجات منقبض میشد 

من درد پری دارم ولی قط میشه 

لیناجونی سایت هستم      میشه برای سلامتی فندقم یه صلوات بفرستین؟ ممنون
به نظرتون اگ بچه ۲ هفته زودتر بیاد مشکلی پیش میاد؟

عزیزم بزار به موقع بیاد 

از ۳۶ به بعد ایراد نداره و بچه کامله ولی هر یه روز توشکم مادر معادل ۵ روز بیرون شکم انقدر برای بچه اهمیت داره تا میتونی بزار خودت دردات شروع شه

حتی الانم دیگه سزارین رو زود انجام نمیدن و تو ۳۹ انجام میدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دلیل نداره خود به خود

بچت کامل بود یا رفت دستگاه؟؟وزنش چقد بود ؟