2777
2789
عنوان

تحملشونو ندارم دیگه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 98 پست
ببخشین مربوط ب امضاتون مامان هپارینی یعنی چی؟مشکل ایمنی انعقادی داشتین تو بارداری؟

با امضات دلم لرزید انشالله خدا یه دونه خوشگل و سالم و صالح تپلش بهت بده شما هم مارو دعا  کن نصیب ما هم یشه

خدایا چرا من ؟یعنی خودت دلت برا من نمیسوزه😞😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من خیلی احترام میزارم ولی ب اینم فک میکنم که مادر همسرم باید متوجه این باشه که منم خودم مامان د ...

همه چیز با صحبت میتونه درست بشه . من با توجه ب حرفات فهمیدم خیلی دوست دارن و خوششون میاد پیششون باشی . یا اینکه مادر همسرت کامل میخواد فقط پیش اون باشین . میتونی خیلی منطقی و آروم با مادرش حرف بزنی بگی دوست دارم امروز پیش مامانم باشم تقسیم کنید که کجا باشید مثلا یک هفته اونجا یک هفته اینجا یک هفته دوتایی باید استقلال زندگیتون دستتون بیاد اونم آروم و منطقی  حرف دلتو بزن فکر نکن بقیه میتونن حدس بزنن . چون نمیدونن چی تو ذهنته.

بهش بگو ی کابینت شیک بگیره بیاره بزاره اونجا توش دبه و ایناشو بزاره توهم میتونی روش گل بزاری خوشگل م ...

اینو بگم همه جا جار میزنه میگه عروس من اینجوری گفته

من یک مامان هپارینی‌ام
تا سند به نام کس دیگه باشه اونا حق خودشون میدونن مگه اینکه اجاره بدین ، سعی کن این چیزا رو ندید بگیر ...

اره دقیقا منم طبقه بالای پدرشوهرمم هر وقت عشقش میکشه کلید میندازه میاد تو 😐

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
با امضات دلم لرزید انشالله خدا یه دونه خوشگل و سالم و صالح تپلش بهت بده شما هم مارو دعا  کن نصی ...

انشالله عزیزم ممنونم ب زودی برای هردومون انشالله

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
چجوری میتونه؟من دعا میکنم فقط برم از اونجا ولی نمیشه

به راحتی

هرچی بگیره اول میگه نصف کنم ببرم خونه مامانم

هرچی درس کنم بابام دوس داره میبرم براش

الان دیگه وقتی میگه ی گوشم دره یکی دروازه

میبره میاره خودمو زدم به اون راه

من برات دعا میکنم خدا بسازه بتونی ازشون دور شی بری خونه بهتر با موقعیت بهتر

توام برا من دعا کن بتونم برم ی جای بهتر...

وااااقعا  من جاریم که حامله بود انگار من غلام حلقه به گوششون بودم چایی میخواس میگفتن نهههه تو ...

من پنج ساله عروسشونم یکی از جاریام بخدا تا بحال ندیدم ظرف بشوره بمیرم  بچم براش ضرر داره 🤢🤢 پشت سرش حرف میزنن نمیدونی جلوش چطو قربونش میرن 

دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻

ای بابا مشکلت اینه از گله کردن میترسی وقتی حق با توئه بزار گله کنه بگو امروز قراره با مامانم اینا بریم بیرون یه بار بگو خیلیوقته دبم میخواد با شوهرم دوتایی بریم فلان جا جمعه میریم اونجا .دوسه هفته یه بار هم با اینا برو .بزار گله کنه .در مورد حیاط هم ترشی هاروبزار جلوشون گلدون اینا بزار زشت دیده نشه

واقعا کسی هست دوست داشته باشه با عروس بره بیرون برام عجیبه اخه من زنداداشم هر وقت میگه بریم بگردیم خانوادگی من میپیچونمش 😂😂😂

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
همه چیز با صحبت میتونه درست بشه . من با توجه ب حرفات فهمیدم خیلی دوست دارن و خوششون میاد پیششون باشی ...

من دلم نمیاد اینجوری بهش بگم چون ناراحت میشه و گریه میکنه و میگه پسرمو ازم میگیره

هربار تو جمعیم میگه من نمیزارم پسرم از پیشم بره داره ب من گوشزد میکنه

اون منو دوس نداره اون پسرشو دوس داره و میخواد همیشه پیش خودش باشه و متاسفانه ب هیچ صراطی نمیشه مستقیمش کرد چون درک اینو نمیکنه منم دلم میخواد با خونواده ی خودم وقت بگذرونم

من یک مامان هپارینی‌ام
اره دقیقا منم طبقه بالای پدرشوهرمم هر وقت عشقش میکشه کلید میندازه میاد تو 😐

اونو دیگه بیخود میکنه راه پله و حیاط و بالا پشت بوم میگیم مشاع هستن و همه حق استفاده دارن اما اینکه کلید بندازی بیای تو دیگه از بی عقلی و بی فرهنگیه ، ادم تو خونه هم اتاق کسی میره در میزنه 

عجب