2777
2789
عنوان

تحملشونو ندارم دیگه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 98 پست
اصلا این روش جواب نمیده چون بعدش کلی گلایه و شکایت میکنن

خوب بکنن نباید اهمیت بدی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلم تشکیل نشدن قلب جنین بود چندین بار سقط داشتم ازمایش بدین و به دکترتون بگین من از 4 هفته ی ...

من ی بار خارج رحم بودم ی بار بارداری شیمیایی داشتم و واقعا داغونه داغون شدم خیلی میترسم ک نکنه بچه دار نشم هیچوقت

https://harfeto.timefriend.net/16501889289179
شاید بی منظور پرسیده شاید اما ادم از زندگی کسی خبر نداره نمیدونه رفتار بقیه چطوریه اما وقتی که کلی د ...

والا من خیلی احترام میزارم ولی ب اینم فک میکنم که مادر همسرم باید متوجه این باشه که منم خودم مامان دارم شاید دلم میخواد با اون وقت بزارم 

من یک مامان هپارینی‌ام
وای استاتر منم چیا نکشیدم تو اون خراب شده مادر شوهرم فکر کن خودش حموم داشت بالا بازم میومد پایین حمو ...

حموم :| تازه من کولرمم دست اونه باید ب اون بگم روشن کن بیزحمت :|

من یک مامان هپارینی‌ام
ماهم هر هفته جمعه باید میرفتیم خونه مادر شوهرم دوتا جاری دارم با یکی خاهر شوهر ساعت سه بعداظهر ...

وااااقعا 

من جاریم که حامله بود انگار من غلام حلقه به گوششون بودم

چایی میخواس میگفتن نهههه تو بارداری بشین 

به من میگفتن پاشو 

هرچی میخواست من باید میاوردم براش جمع میکردم میشستم

بچش کوچیک بود همینطور

الان حتی باهم ظرف بشوریم یا کاری کنیم مادرشوهرم از اون تشکر میکنه فک کن دیگه

حموم :| تازه من کولرمم دست اونه باید ب اون بگم روشن کن بیزحمت :|

منم سر حیاط داستانا داشتم خخخ در حالی که پشت بوم در اختیارش بود ولی میومد حیاط ما ،نمیدونم چرا به پسرشون خونه میدن فکر میکنن صاحب اختیار همه چی هستن