2777
2789
عنوان

خفه شدم از بوی عطر 😷

561 بازدید | 30 پست

از ساعت پنج راه افتادم به سمت دانشگاه با اتوبوس بین شهری که سه ساعت با شهر مون فاصله دارد 

اتوبوس تا خرخره پر آدمه 

وای عطر شیرین زدن از اون معروفا که همه میزدن و هر شده فکر کنم خیییییلی بوی یه جوری داره حالمو بهم میزند 🤢 انگاری شیشه عطر رو خالی کرده روش 

ماسک زدم اما از روی ماسک هم بوش میاد چقدر بده خدا 

آخه ساعت 4 صبح کی شیشیه عطرو خالی میکنه . بخدا حموم هم عالیه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

افرین عکس اونو برداشتی

مرسی😅

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی خوبه که ادم به خودش عطر و ادکلن بزنه ولی متاسفانه عطرهای بدبویی جدیدا رایج شده نمونش مگامار ...

نمی‌دونم این کدوم عطره ولی افتضاحه... من خودم سوییت لاو و مانتن واتر میزنم اما نه الان تو محیط بسته چهار صبح . و حموم هم میرم تا بیشتر از حد معمول ادکلن نزنم 

ببین از اون عطرهایی که کاغذشو عط فروشی ها به رهگذران میذن بدتر 

عطر حرم بوش نمیره مگر اینکه اون قسمت و عضو از ریشه قطع کنی

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

وای منم از بو متنفرم. کاش آدما یاد بگیرن عطراشون تو عروسی مهمونی فقط خالی کنن رو سرشون‌.جاهای عمومی ...

دقیقا سردرد شدم و حالت تهوع...تو محیط بسته پنج صبح... البته اینجا هنوز کاملا تاریکه و هنوز طلوع آفتاب ساعت 7 خواهد بود . مادر بچه شو نمی‌شناسه 

عطر حرم بوش نمیره مگر اینکه اون قسمت و عضو از ریشه قطع کنی

این از عطر مشهدی هم بوش تنده بار مشهدی آدم یاد حرم میفته این شبیه عطر بازجو هاست 

پس سلیقت خوبه بادی اسپلش چی میزنی

فقط و فقط نیوا. همون که بوی پودر بچه داره ملایم 

این از عطر مشهدی هم بوش تنده بار مشهدی آدم یاد حرم میفته این شبیه عطر بازجو هاست

ای تو روحت 🤣 🤣 🤣 🤣 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر