2777
2789
عنوان

تحملشونو ندارم دیگه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانون بذارید یه هفته با خانواده خودت باشید یه هفته با خانواده شوهرت ... اوایل جبهه می گیرن حرف می زنن بعد عادت می کنن 

یک کار دیگه هم می تونی بکنی مثه من دوتا بچه پشت هم و فوق شیطون و خرابکار بیار دیگه هیچ جا جا نداری   

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
ای بابا مشکلت اینه از گله کردن میترسی وقتی حق با توئه بزار گله کنه بگو امروز قراره با مامانم اینا بر ...

دلم میخواد حیاطم هیچی نباشه گوشه کنارش چون در باز میشه حیاطه اون ور حیاط در ورودی خونمه واسه همینه دلم نمیخواد جلوه زشت داشته باسه

از این ب واسه بیرون رفتن همین کارو میکنم

من یک مامان هپارینی‌ام
من پنج ساله عروسشونم یکی از جاریام بخدا تا بحال ندیدم ظرف بشوره بمیرم  بچم براش ضرر داره 🤢🤢 پ ...

دقیقا مادرشوهر من پشت سر جاریم یکی ب نعل یکی به میخه

جلو روش بمیرم برا بچه م هلاکه انقد ظرف شسته😂😂😂😂

بچم چه لاغر شده

انگار داره درباره بچه پنج ساله حرف میزنه

هرجا میرن میبرنش عین ی بچه کوچیک برخورد میکنن باهاش

استاتر جان من فکر میکنم مادرشوهرت اضطراب جدایی داره ، این بیماری ازاردهنده ایه چون طرف همیشه در حال ترس و نگرانی از تنها شدن هست عین یه بچه ، باید به یه اطمینانی برسه اگه بتونی با زبون و ارامش اینو بهش القا کنی اروم میگیره

سن که بالا میره خیلی سخت میشه این چیزا

عجب 

برای منم پیش اومده توی راهرو خونه ام گذاشته بود با این که حیاطمون و ورودی یکیه به شوهرم گفتم این ورودی خونه است نمیخوام نامرتب باشه رفت بهشون گفت و وسیله ها را برداشت برد انباری . 

عزیزم شوهرت پشتت هست یا نه ؟ 

والا هر ادمی دلش میخواد با خونواده ش باشه

ولی دیگه همه چی یه حدی داره نمیشه که اونا دست از سرمون برندارن

من غذاهاشونم دوس ندارم بد مزه س ب زور میریزن تو حلق آدم

همسرم که بهش بگم بریم پیش مامانم اینا نه نمیگه

من یک مامان هپارینی‌ام
من دلم نمیاد اینجوری بهش بگم چون ناراحت میشه و گریه میکنه و میگه پسرمو ازم میگیره هربار تو جمعیم می ...

ناراحت نمیشه اگه به یه روش خیلی خوب و مهربون بهش بگی ... براش دلیل خوب بیار . بگو کنارت می مونیم . فهمیدم از اوناس ک فقط پسرشو برا خودش میخواد . باید حرفاتو بزنی فقط با حرف درست میشه