2777
2789
عنوان

تحملشونو ندارم دیگه کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 98 پست
ناراحت نمیشه اگه به یه روش خیلی خوب و مهربون بهش بگی ... براش دلیل خوب بیار . بگو کنارت می مونیم . ف ...

من میشناسمش زود رنجره اصلا چیزی برخلاف میلش باشه دیگه واویلا

من یک مامان هپارینی‌ام
من دلم نمیاد اینجوری بهش بگم چون ناراحت میشه و گریه میکنه و میگه پسرمو ازم میگیره هربار تو جمعیم می ...

گوشزد هم نمیکنه همیشه .... سعی کن همه چی رو ب خودت نگیری میدونم سخته اما واقعا شاید آدما از حرفاشون منظور نداشته باشن . تو نباید برای خودت داستان بسازی ب مغز خودت فشار بیاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشناسمش زود رنجره اصلا چیزی برخلاف میلش باشه دیگه واویلا

دنیا که همیشه باب میل اون نمیچرخه !!!!! زود رنج باشه باید روابط عادلانه باشه اینطور هم ک فک میکنی نیست . وقتی ب زورم بهت غذا میدن مطمئن شدم دوست دارن طفلیا 

دنیا که همیشه باب میل اون نمیچرخه !!!!! زود رنج باشه باید روابط عادلانه باشه اینطور هم ک فک میکنی نی ...

بابا من دوس داشتنشونو نمیخوام من دلم میخواد بعضی وقتا با همسرم تنها باشم برم بیرون یا اینکه پیش مامانم

بعضی وقتا هم با اونا باشم نه اینکه همیشه

من یک مامان هپارینی‌ام

ایشالا که هر چه زود تر خونه بگیرین برین راحت بشی . من خودم تقریبا 1 سال و نیم پیش مادرشوهرم اینا بودم ولی مادر شوهر من تقریبا خوبه خیلی اذیت نمیکرد اما یه دونه جاری داشتم هر روز میومد خونه اونا بچه شلوغ هم داشت اونا خیلی اذیتم میکردن ادم تو خونه پدر شوهر اینا ارامش نداره اصلا بعدشم خدا خیرش بده مادر شوهرم گف که برید خونه خودتون چون اون خودشم قدیم با مادرشوهر زندگی کرده بود منم درک میکرد اما دیگه مادرشوهره اخلاقای بدی هم داره خوب 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بابا من دوس داشتنشونو نمیخوام من دلم میخواد بعضی وقتا با همسرم تنها باشم برم بیرون یا اینکه پیش ماما ...

باشه عزیزم وقتی خودت نمیگی ... من میگم نذار حرفات نگفته بمونن بگو انجام بده . دیگه نظری ندالم

استاتر خودتون مقصرید هم خودت هم شوهرت 

شما باید حرفتون رو بزنید و برید یه روز خونه مادرت یهدروز صبح زود با شوهرت از خونه بزنید بیرون یهدبارم بخوابید هر چی در زدن و یا زنگ جپاب ندید تا عادت کنن 

بعدم اکر حرف زدی گریه کرد یا گلایه به بقیه کرد واقیعت رو بگید دوست دارید با خانواده شما یا اینکه خودتون با هم باشید بعدم چرا شما نمیرید طبقه بالا اونا بیان پایین

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر