2777
2789

من فعلا برام مقدور نیست نقاش بیارم برای خونم اگه کسی تجربه رنگ کردن خونه خودشو دار لطفا بگه و اینم بگه ک از چه رنگی استفاده کرده 

برو رنگ فروشی راهنماییت میکنن. 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتاقم صورتی و ابی کررم  پذییراییم استخونی یا کرم طوری کاری ندار ک راحتم هست فقط سقف سخته مر ...

ینی کثیف کاری نمیش؟ هنوز وسیله ای به خونه نبردم و خونه اولین رنگش میشه 

من هر سال 😂😂 تازه اینبار اتاق بچها رو خاکستری کردم خیلی خپب شد 

رنگه پلاستیک بخر با قلطک بزن بره اصلا قلم مو نخر که سخته فقط قلطک 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

سلام من خودم رنگ کردم از این رنگای نیمه پلاستیک ۵ کیلویی گرفتم بعد رنگ ماده زردم روش گرفتم بعد اوردم خونه۳ قاشق ازماده رنگه به رنگ ۵ کیلویی اضافه کردم اینم بگم ۵ کیلو رنگو نصف نصف باید اب اضافه کنی یعنی ۵ کیلو رنگت میشه ۱۰ کیلو بعدم ۳ قاشق ماده رنگ 

از این فلچه غلتکیهام گرفتم رنگ زدم خیلی خوب شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
چندبار میزنی هر دیوارو؟

اگه رنگ اوله ی بار بزن خشک شد ی بار دیگه بزن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم