2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ،خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 47 پست
نمی دونم مردا چطوری دلشون میاد این کارارو بکنن. عزیز دلم برای ارامش دلت خیلی دعا می کنم. سعی کن پیش ...

خدا که پای این کارشو بخوره ، بازی کردن با دل یه زن که عاشقانه دوستش داشته ،واقعا متاسفم برا کسایی که قدر عشق رو نمیدونن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برای همسرم هرکاری که باید و درتوانم بود کردم، حتی وقتایی که مریض میشد تا صبح بالای سرش بیدار میم ...

این مردا خوب و بد سرشون نمیشه، الکی واسه اینا خودتونو ناراحت نکنین. ادامه زندگی تونو اونجوری ک میخاین باشین

نگران نباشین خانوما خدا بزرگه، جای حق نشسته

فعلا داره نگا میکنه تا اینا هرکار دلشون میخاد بکنن

و زمانی نوبت اونام میرسه ک اونموقه صدهزاربرابر له له میزنن واسه ادمایی مثل شما

همین گ همه چیتون از دل بوده،ذره ای شک نکنید ک خدا حواسش هست، فقط صبر کنید و ایمانتونو هرروز بیشتر کنین

عزیزم تازه اشکم بند اومده بود بازم گریم گرفت 😔😢 دیگه اینقدر گریه کردم چشام پف کرده وا نمیشه ان شا ...

گریه نکن عزیزم محکم باش. ولی به نظر من کمی روشتوتغییر بده .حالا که ظاهراً لایق نیست   محبتتو‌کم‌کن.

اینجوری  از بی محبتی هاش غصه نمی‌خوری.

من شخصا توزندگیم اولویت اولم خودمه چون میبینم لیاقت ایثار نداره. هیچ وقتم به خاطر رفتاراش ناراحت نمیشم 

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

عزیزم تواگه از خوراکت زدی به روزی رسان بودن خدا شک داشتی اگه نپوشیدی ببخشدا عرضه اش را نداشتی جوونی کنی اگه طلاتو فروختی خونه بخری تا مستاجر نباشی هی مجبور بسی اثاث جمع کنی و باز کنی تو همه اینا رو کردی چون خودت خواستی و به نفع خودتم بود الکی منت نذار!!!!یادت باشه زیاد خودت به بکوبی به دیوار پرتقال خونی نمیشی له میشی!!!،از روزیت زدی ثروتمند بشی سلامتیتو به خطر انداختی!جوونیتو تباه کردی...لطفا به اندازه خرج کنید و لذت ببرید اگه قراره ثروتمند بشید خواهید شد...چه کاریه قناعت خوبه ولی به اندازه

گریه نکن عزیزم محکم باش. ولی به نظر من کمی روشتوتغییر بده .حالا که ظاهراً لایق نیست   محبتتو‌کم ...

میدونی عزیزم یه اختلاف شدیدی بین ما بوجود اومد که منم مقصر بودم 

بله شما درست میگی من خیلی دل نازک و حساسم 

عاشق شوهرمم اصلا طاقت دوریشو ندارم

ولی اون خدا نکنه بیفته رو دور لج... لجباز و مغروره 😔 تو تاپیکی که زدم توضیح دادم تاپیک کوردهای عزیز 

گریه نکن عزیزم محکم باش. ولی به نظر من کمی روشتوتغییر بده .حالا که ظاهراً لایق نیست   محبتتو‌کم ...

همینجور مثل شمع دارم آب میشم

مثل اسفند رو آتیش دارم جلز ولز میکنم

نمیدونم چیکار کنم

اینقدر حرص خوردم و گریه کردم یکم که میخوام آروم باشم همینجور اشکم واسه خودش میریزه انگار سمت چپ بدنم داره بیحس میشه سرم سنگینه بمیرم راحت شم دیگه خسته شدم 

میدونی عزیزم یه اختلاف شدیدی بین ما بوجود اومد که منم مقصر بودم  بله شما درست میگی من خیلی دل ...

آروم آروم روشتو تغییر بده. یکدفعه تغییر کنی شاید لج‌کنه. 

بعد به نظر من باهاش صحبت کن و بهش تذکر بده که من اینقدر بامحبتم چرا با اینکارات منو دلسرد میکنید. بعضیا مردا تا بهشون نگی یا ناراحتیتو بروز ندی متوجه رفتار بدشون نیستن

البته اینا پیشنهاد هست. هر کس با توجه به شرایطش باید تصمیم بگیره. به هر حال سعی کن فشار اضافی و روحی برای فردی که قدرتو‌نمیدونن به خودت نذی

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
آروم آروم روشتو تغییر بده. یکدفعه تغییر کنی شاید لج‌کنه.  بعد به نظر من باهاش صحبت کن و بهش تذ ...

عزیزم تو تاپیک آخرم نوشتم دیروز تماس گرفتم گفت من دیگه برام مهم نیست قطع کرد 

مثل بچه ها لج میکنه نمیشه باهاش حرف زد اصلا موندم چیکار کنم 

استاتر عزیز من اینو برا شما نوشتم در اصل. چون مشکل خانوم روژیل نمی‌دونم چی هست. اشتباه فوروار شد

میدونی عزیزم یه اختلاف شدیدی بین ما بوجود اومد که منم مقصر بودم  بله شما درست میگی من خیلی دل ...

عزیزم من فک کردم شما استارتری. برا 

همون اونجوری توصیه کرد و. منظورم اینه راهنمایی اشتباهی نکرده باشم. چون مشکل شما رو متوجه نشدم. 

عزیزم تو تاپیک آخرم نوشتم دیروز تماس گرفتم گفت من دیگه برام مهم نیست قطع کرد  مثل بچه ها لج می ...

ایشالله مشکلت حل بشه عزیزم. شما ببین اگر مشکلی. کم کاری. چیزی از شماست برطرفش کن.اگر واقعا مشکلی از جانب شما نیست خب با همچین ادمی خیلی اذیتمیشی

عزیزم من فک کردم شما استارتری. برا  همون اونجوری توصیه کرد و. منظورم اینه راهنمایی اشتباهی نکر ...

نه عزیزم من استارتر نیستم فکر کردم در مورد تاپیک من دارید راهنمایی میکنید تاپیکی که زدم با عنوان کوردهای عزیز...