2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته ،خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 47 پست

منم برای همسرم هرکاری که باید و درتوانم بود کردم، حتی وقتایی که مریض میشد تا صبح بالای سرش بیدار میموندم که تبش پایین بیاد، پا روی خواسته های خودم گذاشتم تا آرامشش از بین نره، حتی ماشین نخواستم تا فکرش درگیر تباشه، تو اوج خستگیام ماساژش میدادم و همیشه ارامش بهش میدادم و اصلا اهل گیر دادن و غر نبودم ،همیشه جز محبت و مهربونی چیزی ازم ندید اما چی نصیب من شد؟؟؟فکر کن ی شب وسط حرفا و خنده هات، بپرسی چرا تو خودتی و درد دل کن و اون بگه بیا جدا شیم.....الان خونه بابامم ،هنوز باورم نشده، مگه جز خوبی چکار کردم ،چرا دلمو شکوند...فقط نفس میکشم ، خدا میدونه که چقدر دلم شکسته.....

منم برای همسرم هرکاری که باید و درتوانم بود کردم، حتی وقتایی که مریض میشد تا صبح بالای سرش بیدار میم ...

عزیز دلم ، دقیقا منی ، نمیدونم ،واقعا نمیدونم چی بگم ، چشام میسوزه ، گلوم میسوزه ،سرم درده ، اشکم میاد ،اونقدر حالم بده که واقعا نمیدونم چه کنم ، کاش بخوابم فردا پاشم ببینم دیگه برام مهم نیست،ببینم شدم مث خودط ،ببینم شدم یه آدم آهنی که دل نداره کا عاشق نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم ، دقیقا منی ، نمیدونم ،واقعا نمیدونم چی بگم ، چشام میسوزه ، گلوم میسوزه ،سرم درده ، اشکم می ...

من انقدر زجه زدم که چشمام بیناییش کمتر شده بنظرم ، سخته بخاطر پدر مادرم تظاهر کنم چیزی نیست و من حالم خوبه،میرم دستشویی زار زار گریه میکنم،میرم حمام زیر دوش گریه میکنم،نه هم صحبتی دارم نه هیچ دوستی،فقط تو خودم ریختم ،انقدر غمم زیاده که دست چپم مدام درد داره و احساس میکنم قلبم بشدت درگیره.....دعا میکنم این روزای سخت رو تجربه کنه ،تا بدونه چه بسرم اورده و چه آتیشی ب جونم انداخته.

گریه نکن شما، حداقلش تو خونه خودتی،من چی؟حتی لباس خوابام و لباسای شخصیمو ریخت تو چندتا پلاستیک زباله گذاشت دم  سطل آشغال.....خودمم که انداخت بیرون، خداروشکر کن تو خونه ات هستی جونم.

من جای یکی هفت تا دارم ،ولی بعضیاشون انقدر بدن که آرزو میکنم گاش نداشتمشون ، فقط یکی دو تاش واقعا خو ...

من همیشه فکر میکردم اگه خواهر داشتم انقد احساس تنهایی نمی کردم توی زندگی.حتی الان که ازدواج کردم، همش به این موضوع فکر می کنم ولی به این قسمت فکر نکرده بودم که اگه بود و بد بود چی :) 

چه کنم ،هر چی خواهرم میگه بی تفاوت باش و سر خودت رو گرم کن نمیشه

بگم انجام میدی برو دندوناتو اگه خرابه درست کن باشگاه برو کلاس خیاطی یا ارایشگری برو ب پوستت برس مژا بکا ناخن بکار اگه دماغ مشکل داره یا خوشت نمیاد عملش کن لباس راحتی ست بخر لباس زیر قشنگ بخر ببین اینا حرفای خودم ب خودمم هستا چون الان میفهمم باید اینکارو میکردم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
منم برای همسرم هرکاری که باید و درتوانم بود کردم، حتی وقتایی که مریض میشد تا صبح بالای سرش بیدار میم ...

من حالتو میفهمم 

این کاربری دست دونفره مخمو نخورین و کارگاه بازی در نیارین😠😡
عزیزم خیلی ناراحت شدم. اخه چرا یدفعه ای این کارو کرد؟ 

برای من خوش خیال یک دفعه بود ،اون خیلی وقته تو فکرش بوده، چون کس دیگه رو دوست داره،من یه زن ساده ام که فکر میکنه همه ی ادمای دنیا خوبن، همیشه به همه کمک کردم به نیازمندها و ....اما نمیدونم این چه بلایی بود که سرم اومد. خداخودش دید.....انشالله همه خوشبخت باشن و کسی حال من رو تجربه نکنه

برای من خوش خیال یک دفعه بود ،اون خیلی وقته تو فکرش بوده، چون کس دیگه رو دوست داره،من یه زن ساده ام ...

نمی دونم مردا چطوری دلشون میاد این کارارو بکنن. عزیز دلم برای ارامش دلت خیلی دعا می کنم. سعی کن پیش یه مشاور کاردرست بری.

برای من خوش خیال یک دفعه بود ،اون خیلی وقته تو فکرش بوده، چون کس دیگه رو دوست داره،من یه زن ساده ام ...

عزیزکم  اینا رو که گفتی دیدم بدتر از منم باز هست ، خدا به لل مهربونت صبر بده ،میدونم چه میکشی ،میدونم 

عزیزکم  اینا رو که گفتی دیدم بدتر از منم باز هست ، خدا به لل مهربونت صبر بده ،میدونم چه میکشی ، ...

پس گریه نکن و به روزای خوبی که باهمسرت قراره بسازی فکر کن، انشالله محبتتون به هم بیشتر بشه و شاد باشین