2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پولتو بذار با هم خونه بخریم‼️خانمای متاهل بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 35067 بازدید | 564 پست
والا گفتم دم عید بیایین میگه بیاییم فعلا با پولت طلا بخر وام بگیریم منم پول بذارم خونه بخریم

هنوز عقد نکردی نکن اگه زنش بودی چرا که نه ولی الان بگو خانوادم راضی نیستن پول نامزدتم پس بده منتی سرت نباشه

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
چقدر راحت میگی برو با یکی اشنا شو که دو پله بالاتر از خودت باشه مگه کیس مناسب ریخته تو خیابون که ایش ...

ببین امتحان کردم دقیقا وقتی دست از دنبال کردن نیمه مثلا گم شده ات ور میداری کلی آدم میاد سمتت فقط کافیه رو خودت و زندگی ات فوکس کنی بعدم کیس مناسب نباشه میخای چیکار بمونی با طرف ک چی بشه؟ خودتو از چاه بندازی تو چاله؟ راحت بشین خونه بابات سرکار برو عشق کن با پولای خودت شوهر ام ب موقع میاد حتما باید چون پسر خوب نیست خودتو بدبختی کنی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اسی الان از شوهرم پرسیدم بنظرت این پسره چطور ادمیه

شوهرمم گفته که این خیلی زیادی داره حساب کتاب میکنه و میخواد زرنگ بازی دربیاره ... مراقب باش میدونم سخته بهش نه بگی ولی با آینده ت بازی نکن 

اگه میتونی جور کنی خونه بخری حتما بخر و به اسم خودت باشه ولی با خانوادت اونجا زندگی کن ، اصلا هم نگو که به اسم خودته یا صلح عمر کن به بابات

به پسره هم بگو بابام احتیاج داشت دادم بهش همین و دیگه توضیحی نده براچی بگو نمیدونم من تو این مسائل دخالت نمیکنم

منطقی ترین کار اینه خونه برای پدرت بخری ولی بزنی ب نام خودت .انشالله پدر مادرت هزارساله بشن ک بعد هزار سال اگه پدرمادرت در قید حیات نبودن اون خونه باز ب خودت برگرده و تقسیم نشه بین خواهر برادر 

اصلااااا ب نامزدت نده گوش کن

منم همینو میگم مگه وظیفه منه خونه فراهم کنم؟ ولی روم نمیشه بهش بگم آدم محترمیه ج کنم

تو هم محترمانه بهش بگو.بگو‌ماشین پدرمه و داده دست من و من نمیتونم بفروشم برای شما. اصلا اول بفکر پدرت باش.

صد در صد پدر و مادر هر موقع کارشون رو اوکی کردی بعد برو دنبال کار خودت ...چون فردا همون دوست پسرت هم ...

عزیزم پس فردا باید جهاز بخری خریدکنی وضع پدرتم ک میگی بهم‌ریختس خودت چی فک میکنی ؟

فعلاهم ک دوستیدو اینک هیچی نشده رو پول شما که ازپدرتونه داره حساب باز میکنه !!!

یسری پسرا تو رو باشخصیت و محترمن ولی منتظر همچین موقعیتی هستن ک ازشما بکشن این موردتو نزدیکانم بوده

من نزدیک ۳۰۰ میلیون کمک پدر مادرم کردم اجاره خونه هم من میدم چقد از پولو بردارم؟

خب پول پیش و ماشینی که پدرت خریده رو بلارید روهم وامم بگیرید پدرت خونه دار بشه تو این سن و سال زشته اثاث کشی کنن من باشم اصلا قبول نمیکنم پدر مستاجرم برام ماشین بخره حالام پول ماشین و بردارم واسه خودم بی انصافیه 

تک فرزندی؟؟

به نامزدت بگو حتما که مستاجر هستین  ، چون برای بعضی آقایون خیلی مهمه این موضوع و بعد از ازدواج  شاید تاثیر بدی روی زندگیت بزاره و بهتره قبل از عقد  ، بشناسیش .

و بگو که پول ماشین را پدرم نیاز داره و البته از ابتدا برای پدرم بوده  که اصلا روش حساب نکنه .

حتما ۷۰ میلیون نامزدت را  سریع پس بده .

نیازی هم‌نیست  بگی وظیفه زن نیست خونه بخره  و پول بده و.....

من احساس میکنم برای دوست پسرت ، مادیات خیلی مهمه  و روی  پولت  و مالت خیلی حساب کرده .

خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

استاتر من خودم متاهلم ی شوهر دارم ک با دنیا عوضش نمیکنم ولی خب همچین کاریم نمی کنم خودت یکم فکر کن ب نظرت عقلانیه؟مردی ک ب قول خودش قصدش خواستگاریه همون اول کار بیاد بگه پول بده ماشین بفروش خونه بخریم؟این مرد بعدها با این کارتو متوقع تر میشه 

بحث دنگ نیست بحث بد عادتیه 

میتونین ازدواج کنید بعدها کم کم پولتو بدی بزاری رو پولاش ن اینکه بهت بگه ماشین بفروش بزاریم رو هم ی خونه بخریم

من جای تو بودم اینکارو نمی کردم و نخواهمم کرد

میتونی با اون پول ی خونه برای خودتون بخری دعای خیر پدر و مادرتم همیشه همراهته 

مطمئن باش پولتم جایی نمیره میتونی خونه رو ب اسم خودت کنی یا هرچی ولی اون کارو نکن

وقتی میاد با تمسخر میگه تا الان خونه نداشتن ب نظرم یکم ی جوریه شاید اگه برخوردت ی جوری باشه ک از حرفش خجالت بکشه ک دیگه نگه در کل نکن اونکارو

به نظرم همون که خودت میگی پولتو بردار ،بقیشو یه خونه واسه بابات بخر ،گناه دارن، تو این سن احساس امنیت کنن ،نخوان بار کنن و با صاحبخونه چونه بزنن

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من