2777
2789
عنوان

اولین باری که با سایت آشنا شدی رو یادته

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 81 پست
درمورد یه کرم سرچ کردم بعد دیدم یکی عنوان زده شوهرم ساندویچها رو اداخت سطل اشغال و.....سال ۹۵ بود فک ...

🤣🤣🤣🤣🤣 

آدم دیوونه همین تاپیکا میشه 😂😂

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
نسبت به سایت ترس داشتم🤣🤣🤣 یجوری استرس کشیدم فکر میکردم الان خارج از گوشی هم ممکنه دعوا بشم

اخی😂حالا چیشد که سنت رو گفتی؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا مگ قضیش چی بود😐

😂😂 اومدم گفتم منو خیلی میخواد ولم نمیکنه 

چیکار کنم از این چیزا 

گفتن بچه ای اومدی فاز گرفتی میخوای پر بازدید شی 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
چ باحال کلوپ🥲😂

اره بعد تمیشد اینجوری ب پیامای هم پاسخ بدیم باید اسم طرف زو اول پستمون مینوشتیم ک طرف بفهمه جواب اونو دادیم 🤣

اعلان هم نداشت ک بفهمی کی کجا باهات حرف زده .باید کلوپ رو ذخیره میکردی بعدا میرفتی نگا کنی ببینی کی اونجا باهات حرف زده 🤣

بعد فقط درباره بچه داری و بارداری حرف میزدن کسی درباره خارشوهر مادرشوهر کلوپ نمیزد 🤣

😂😂 اومدم گفتم منو خیلی میخواد ولم نمیکنه چیکار کنم از این چیزا گفتن بچه ای اومدی فاز گرفتی میخوای ...

حالا اگ ی‌ رمان عاشقانه طور جم تیوی میگفتی باور میکردن😂

اره بعد تمیشد اینجوری ب پیامای هم پاسخ بدیم باید اسم طرف زو اول پستمون مینوشتیم ک طرف بفهمه جواب اون ...

وای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر مسخره بود امکانات سایت😭🤣🤣🤣🤣

حالا اگ ی‌ رمان عاشقانه طور جم تیوی میگفتی باور میکردن😂

بخدا یادم اینقدر ناراحت شدم نزدیک بود گریم بگیره 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

ما قبلا کامپیوتر داشتیم بعد من ۱۲/۱۱ سالم بود لب تاپ خریدیم اونو به وای فای خونه وصل کردم رفتم کوگل بعد ۱ هفته اینا که هس میرفتم ی چیزی سرچ میکردم تو گوگل

سرچ کردم عکس عروسی ی همچین چیزی 

برام تو همون صفحه انجمن نو عروس اومد رفتم تو دیدم وای چقدر جای جالبیه همه عکس عروسیشون رو میزارن ،عکس خونشون رو میزارن،عکس های فرمالیته شون رو میزارن و ...منم دختر بچه بودم خوشم میومد میرفتم نگاه میکردم  بعد اونجا دیدم نوشتن نی نی سایت اونجا به چشم خورد اشنا شدم با این کلمه به  دیگه هرچی تو گوگل سرچ میکردم اولش نی نی سایت میومد منم عضوش شدم

❤Che khobe ke daramet
اوووو یعنی ۱۹ سالهه اینجا رو میشناسیاولین بار‌که اومدی ر‌و یادته؟فک کنم سال ۸۴/۸۵ اومدی

اره یادمه دقیق سال 85/86بوده اومدم 

اون موقع حتی گوشی نداشتم 

با کامپیوتر اومدم .یکم بالاتر توضیح دادم ک چطور بوده سایت 

اون موقع نی نی یار نداشت فقط یه کاربر مونا تهرانی بود ک میگفتن سازنده سایته و میومد یه چیزایی توضیح میداد 

اون موقع فقط نی نی سایت بود و چت یاهو مسنجر 

دیگه هیچ برنامه ای نبود 

🤣🤣🤣🤣🤣 آدم دیوونه همین تاپیکا میشه 😂😂

از بازار برگشته بودن شب بوده ساندویچ گرفته بودن خانمه گیر داده قبل از خوردن ببر زباله ها رو بزار دم در اقا گفته بزار اول بخوریم خانمه هی گیر داده اقا هم ساندویچها رو انداخته سطل زباله و اشغالارم نبرده بود اینم گفت من درجا ساندویچمو دراوردم با دوغ دارم میخورم ساندویچ شوهرمم با اشغالا کلا قاطیش کردم اونم شام نخورده رفته خوابیده😂اینو هیچوقت یادم نمیره😂🤣

ما قبلا کامپیوتر داشتیم بعد من ۱۲/۱۱ سالم بود لب تاپ خریدیم اونو به وای فای خونه وصل کردم رفتم کوگل ...

ولی من هنوزم عاشق این چیزام بقیه عکس عروسیسونو فرمالیته و خونه بزارم🥲😂

از بازار برگشته بودن شب بوده ساندویچ گرفته بودن خانمه گیر داده قبل از خوردن ببر زباله ها رو بزار دم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سممم 

وقتی دو تا لجباز زوج میشن😂

عزیزم🥲🥲حالا چرا اسمتو گذاشتی عضویت دو ساله🥲😂

😂😂 من چندتا اکانت داشتم یکیش که همون اولی بود تعلیقم کردن 

دومین اکانت سال ۱۴۰۰ زدم و سال ۱۴۰۲ تعلیقم کردن بخاطر نظر اشتباه هی 

بعد که خواستم همین اکانتمو بزنم که سال ۱۴۰۲ بود ، بخاطر عضویتم اینو زدم دلم میسوخت دو سال اعتبار داشتم اون موقع پرید 😂😂