سلام دوستان من شوهرم خوبه ن معتاده ن هیزه ن خرجی نده هست ولی ی بدی داره خیلی عصبیه تا ی چی میشه داد و بیداد میکنه و در حد زدن تو سرم یا لگد زدن منو میزنه .ولی بعدش ب غلط کردن میفته ی دختر ۹ ماهه دارم خسته شدم چیکار کنم راهکار های منطقی بدین حاظرم نیست بیاد مشاوره .ب خانوادمم هم نمیگم چون خیلی بد میشه داداشام میکشنش خانوادم ب شدت پشتمن بخاطر دخترم نمیخوام کسی بفهمه قبلا بخاطر دوستداشنم بود الان دخترم .چکار کنم
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
عصبیش نکن توی دعوا یادش بیار ک قول داده بودی در اخر هرجوووری شده ببرش مشاوره
یسری رفتم خونه مادر شوهرم گفتم اینجوری میکنه خاهرشوهرم کلی دعوا کرد باهاش و فوشش داد گف بار اخرته و این حزفا تو دعوا بهش گفتم مگه ب خاهرت قول ندادی ک دست بم نزنی اومد تا میخوردم زدم گوشو پر خون کرد گف برو حالا ب هرکی میخوای بگی هر گوهی میخوری برو بخور .من چیکار میکردم ب نظر شما
خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
با زبون خر ش کن حس میکنم شوهرت براش خوش زبونی کنی میاد تو راه ببین با پنبه سر ببر
دقیقا منم همینو میگم اگه میاد غلط کردن بعدش چون دوسش داره
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اره بابا بعدش انقد خودشم گریه میکنه و این حرفا ببخشید و اینجوری ولی عصبی میشه دیگه بچشم نمیشناسه
به خدا دوست داره همین که عاشقته میاد غلط کردن یه مزیت خوبه 😅 خیلی کسا دیدم مزنن زنشون میگن گم شو و فلان
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥