2777
2789
عنوان

عزیزان کسی شوهر عصبی ک کتک بزنه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 137 پست
بی وجدان

بعله چاره ایی نداشتم و ندارم مجبورم ساکت باشم و تحمل کنم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا سکوت و‌گذشت کردن دیگه جواب نمیده بعضی مردا ببینن ساکتی بیشتر اذیتت میکنن

ن همه جورش و امتهان کروم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
چه هاره

خوب همین دیگه این ک تقصیر من نبوده ی چیز ی بوده پیش اومده

قربونت برم خدا راحتم کنه دیگه خستم و بریدم از نامزدی و هیچی خیر ندیدم چون دوسش داشتم ماش وایسادم ولی ...

خدابزرگه خدا دوست داره که یه نازخاتون بهت داده خدا برات ببخشه گلم نا امید نباش ..امضامو بخون🙏🧿

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بخدا ی چیزایی پیش میاد اصلا تقصیر من نیست مثلا دیرور میره بیرون کل پولاش تو کارت منه پول نداشته کل ر ...

میدونی اولا زدنشون اصلا کار خوبی نیست. اما بعضی از مردها حسودن  وقتی بیرون از گرما و دقدقه و جنگ اعصاب میان خونه میبینن زن زیر باد کولر لم داده و خوابه و اصلا هم یه نگاه به گوشی نکرده بگه شاید شوهرم کار واجبی داشته باشه خوب یهو جلو چشماشونو خون میگیره

خدابزرگه خدا دوست داره که یه نازخاتون بهت داده خدا برات ببخشه گلم نا امید نباش ..امضامو بخون🙏🧿

قربونت برم ولی عزیزم هیچ موقع ب زور از خدا نخواه منم ۳ سال بجه دار نشدن بزور خواستم ولی از موقعی ک حامله شدم تا ب التن ک ۹ ماهشه دخترم ی اب خودش از گلوم پایین نرفته خانوادن با شوهرم تا پای چاقو کشی رفتن و اوووووووووه نگم دیگه برات در حدی ک نفهمیدم کی بزرگ شد الان همش میگم اگر نبود رفته بودم فلان کرده بودم ولی الن باید بخاطرش تحمل کنم و جونم و بگیرن

میدونی اولا زدنشون اصلا کار خوبی نیست. اما بعضی از مردها حسودن  وقتی بیرون از گرما و دقدقه و جن ...

ای بابا چ استراحتی بخدا خودش میگه ی ساعت این بچه رو من نمیتونم نگه دارم ب جان بچم دولا دولا راه میرم از درد کمر و بخیه و همه چی از بست درد دارم بخیه هامو سر سزارین اشتباه دوختن بازد میرفتم برا عمل بهوا بچم نرفتم چ خوشی و خوبی

قربونت برم ولی عزیزم هیچ موقع ب زور از خدا نخواه منم ۳ سال بجه دار نشدن بزور خواستم ولی از موقعی ک ح ...

تو هر خونه ایی دعوا هس به خدا شوهر منم با داداشم چاقو برا هم کشیدن ما کوردیم هستیم کرمانشاه یعنی سر هر جیزی دعوا میکنن ...پناه ببر خدا به امید خدا زندگیت خوب میشه نگران نباش❤❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خدا صبرت بده جزئی از شخصیتش شده  باهاش حرف بزن بگو فحش نده رابطتتون خوبه؟؟؟

اره خوبه ولی از وقتی با خانوادم دعواش شده دیگه عوض شده 

تو هر خونه ایی دعوا هس به خدا شوهر منم با داداشم چاقو برا هم کشیدن ما کوردیم هستیم کرمانشاه یعنی سر ...

دعا کن امیدم بخداست

با زبون خر ش کن حس میکنم شوهرت براش خوش زبونی کنی میاد تو راه  ببین با پنبه سر ببر

خاک تو سرم بلد نیستم نمیتونم دیگه