2777
2789
عنوان

کار در منزل میوه خشک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15344 بازدید | 52 پست

سلام دوستان خواهشاً دقت کنیدشرکت پایدار مرکزی یا همون نام آوران  واسه اینکه افراد رو وسوسه کنن میگن تمام محصولات خشک شما را تضمینی خریداری میکنیم و پشتیبانی ۲۴ ساعته و آموزش رایگان و.......... کلا دروغه... دستگاه نخرید همش تبلیغ واسه فروش دستگاه هست فقط فکر منافع خودشون هستن با این ترفند دستگاهاشون رو به فروش میرسونن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من برای شروع تردید داشتم 

ولی خب وافعا با پشتیبانی هاشون 

تونستم دستگاه ۵۰ کیلویی  خرید کنم و الان درامد خوبی دارم 

و واقعا راضیم 

دعای خیر من و خانوادم سالیان سال دشت این شرکت میمونه

من ازشون دستگاه خریدم الان دوساله توانباره خونمون خاک میخوره تا قبله اینکه پولو بزنی همه چی اوکیه بعدش  که پول زدی ۳ماه الافی تا دستگا بیاد بعدشم هرچی میوه میفرستی ایراد میگیرن ایرادتم رفع میکنی به درشتی به رنگش به نرمی به همه چیش گیر میدن اونقد گیر میدن تا دلتو بزنهپشتیبانیشونم که صفره  فقط میخوان دستگاهو بفروشن 

به هیچ عنوان پولتون را به این شرکت ندین، اولا دستگاهاشون را به قیمت دوبرابر بازار به شما می فروشند، دوما هر چی تولید کنید ازش ایراد می گیرن و نمی خرند.  بنده گول تبلیغاتشون را خوردم ضرر کردم شما این کارو نکنید.

سلام دوستان من از شرکت پایداری مرکزی دستگاه میوه خشک کن  خریدم باقیمت خیلی بالا باضمانت خرید میوه الان چند ماه ک هر چی میفرستم هر روز ی جور بهونه میارن اینا کارشون فقط فروختن دستگاه با قیمت خیلی زیاده گول تبلیغات شون رو نخورید

سلام من برای شروع تردید داشتم  ولی خب وافعا با پشتیبانی هاشون  تونستم دستگاه ۵۰ کیلویی & ...

شما و کاربر قبل از شما که ما شرکت رو تایید کردین چجوری که به فاصله یه ربع تو یه روز پست گذاشتین و همون روز هم حساب کاربری در نی نی سایت بازکردین؟؟!!! یک اینکه جفت حساب کاربری برای یک نفره و دو اینکه یا از صاحبان شرکتی یا بازاریاب فروش دستگاهشون ..... 

..

..

..

کاربران عزیز نی نی سایت گول حرفای این دو کاربر رو نخورید لطفاً.پولتون و دور نریزید

گفتم خیلی تنهام ... گفت از رگ گردن به تو نزدیک ترم   

وای دختر اینکارو نکنیا... میوه هاتو به بهانه های مختلف نمیخرن و کلی میوه خشک میمونه رو دستت ، دستگاه هم اگه مرجوع کنی بعد یکسال تا دوسال با بدبختی نصف قیمت خرید بهت برمیگردونن، که دیگه پولت ارزشی نداره

سلام عزیزم برای خرید بهترین میوه خشک کن رو من سایت اسپیتا رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://spita.ir/bartarin-fruit-dryer-machine/