2777
2789
عنوان

کار در منزل میوه خشک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 15308 بازدید | 52 پست
من امروز شرکت رفتم حضوری کلی هم مشاوره شدم ولی خیلی تردید دارم بعداز کلی دوندگی تصمیم دارم کاری راه ...

سلام و وقت بخیر.

اصلا این کارو نکنید. من خودم دستگاه خریدم ازشون قرارداد هم دارم. اولا دستگاه بی کیفیت را به قیمت بالا به شما می فروشند. ( اول هم پولشو میگیرن) .

دوما از محصولاتتون ایراد می گیرن و نمیخرن. متاسفانه قرارداد را هم طوری نوشتن که کیفیت محصول را اونا باید تایید کنند.

هرگز  هرگز هرگز هرگز پولتونو به این شرکتهای خرید تضمینی ندین.

خواستین کار میوه خشک امجام بدین ، من همین دستگاهی که از این شرکت خریدم به نصف قیمت اونا میفروشم.

من اخرین نفر هستم فعلا پست میزارم.

و هر سوالی دارید از من بپرسید

یک کلام بهتون بگم شرکت پایدار مرکزی همش کلاهبرداری هر چی تو کانالشون میزارن و اینستا فضای مجازی دروغ دروغ دروغ نه میوه میخرن نه چیزی فقط دستگاه چند برابر بازار بفروشن

ی مشت کلاهبردار.فقط دستگاه بفروشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام وقت بخير من حدود دوسال پيش دستگاه خريدم و الان كارگاه دارم سمت كرج و تعدادى نيرو كار دارم واقع ...

سلام وقت بخیر عزیزم میشه درمورد شرکت نام‌اوران‌پایدار بگین اخه من اسفند ماه براشون بیعانه فرستادم‌تا دستگاه بخرم قرار بود بفرستن‌تاالآن هیچکس جوابگو نیست هرروز دارم‌تماس میگیرم نکنه کلاهبردارن و پولمو خوردن؟؟؟؟ ولی من دوسال پیش خانوادم‌رفتن سراغ شرکتشون و با مدیریتشون صحبت کردن ولی خب نشد که دستگاه بخرن اماالان من مطمن بودم‌ازشون الان نمیدونم چرا جوابمو نمیدن خیلی دارم نگران میشم ممنونم میشم اگه تیکتمو دیدین جواب بدین

سلام من برای شروع تردید داشتم  ولی خب وافعا با پشتیبانی هاشون  تونستم دستگاه ۵۰ کیلویی & ...

سلام وقت بخیر تاالان دارید بااین شرکت کارمیکنید؟؟؟ پس چرا منیکه بیعانه دادم تاالان جوابمو‌نمیدن