2777
2789
عنوان

به نظرتون با دوستم کات کنم

118 بازدید | 16 پست

احساس میکنم خیلی حسود و سمیه

این چند بار قبلانم این حرکت چیپ رو زده بود و از چند نفر این سوال مزخرفو پرسیده بود

چند وقت پیش رفته بودیم مانتو بخریم بعد فروشندهه خیلی حالت صمیمی و مهربون داشت بعد دوستم طبق معمول جوگیر شد از فروشنده پرسید به نظرتون من خوشگلترم یا دوستم تروخدا راستشو بگین و اینا 

بعد من شوک شده بودم و عصبی 

فروشنده گفت دوستت خوشگلتره

بعد دوستم لجش گرفت مانتوشو نخرید و بمنم میگفت توهم نخر اما من خیلی ریلکس خریدم 

بعدم که از مغازه خارج شدیم بهش گفتم وقتی جنبه نداری این سوالو نپرس قبلانم بهت گفتم از این کارات بدم میاد بعد خودشو لوس کرد و گریه کرد😐منم ازش معذرت خواهی نکردم و بهش محل ندادم اونم بعد چند دیقه ول کرد رفت منم تنها برگشتم 

بعده چند روز پبام داد گفت حالم ازت بهم میخوره و همیشه با کارات اعتماد به نفسه منو خورد کردی فکر کردی کیی و منو از بالا نگاه میکنی و نفرینت میکنم بعدم اخرش نوشت ج..ده زشت هیچکی نمیگیریتت میترشی و راجبه اجزای صورتم کلی حرف زد که باعث حالم از خودم بهم بخوره

منم هیچ جوابی بهش ندادم و بلاکش کردم پیاماشم پاک کردم و به خونه هم که زنگ زد چند بار جوابشو ندادم

چون من انقدر اعتماد به نفسم پایینه که بارها شده سره همین زشت انگاری نسبت به خودم گریه کردم و هیچوقت حس خوشگل بودن نداشتم و حرفاش خیلی راجبه من غیرواقعی و بی انصافی بود و باعث شد دوباره بعد مدت ها حساس شم به صورتم🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا روانیه

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

جدیدا روانی شده قبلا اینطوری نبود واقعا باید بره روانپزشک قرص بخوره

آره واقعا، نه بهش پیام بده نه توهین نه هیچی همین که بی توجهی کردی بیشتر سوزوندتش

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔

عزیزم ببخشیدا ولی اگه حس بدی به خودت پیدا کردی حتما احمقی نه زشت مطمئنم اینقدری خوشگل و نازی ک دوستت ...

مرسی عزیزم حرفت خیلی خوشحالم کرد🩷

من خودم راجبه اینکه از دماغم بدم میاد بهش گفته بودم و دماغمو مسخره کرد🥲

آره واقعا، نه بهش پیام بده نه توهین نه هیچی همین که بی توجهی کردی بیشتر سوزوندتش

اصلا حس و حال حرف زدن باهاشو ندارم و همینطور دیدنشو از چشمم افتاد

اره الان مطمئنم خیلی سوخته

اصلا حس و حال حرف زدن باهاشو ندارم و همینطور دیدنشو از چشمم افتاداره الان مطمئنم خیلی سوخته

منم یه رفیق دارم خیلی از چشمم افتاده نمیتونم تحملش کنم

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔

مرسی عزیزم حرفت خیلی خوشحالم کرد🩷من خودم راجبه اینکه از دماغم بدم میاد بهش گفته بودم و دماغمو مسخره ...

آفرین دقیقا اشتباهت اینه که به بقیه نقاط ضعفت و نشون میدی

دماغ بیشتر ایرانیا بزرگه 

این ناراحتی نداره مهم اجزای صورته که مطمئنم چشم و ابرو قشنگی داری 

از این به بعد یاد بگیر خودت و بیشتر دوست داشته باشی و راجب صورتت پیش کسی اعتراض نکنی