2777
2789
عنوان

پسرم رو تو جمع دعوا کردم ،توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی راه هم نمیگه اون باباشه رایان هم باید به باباش احترام بزاره دیگه یاد بگیره و اینکه مردها حسودی شو ...

آخه بچه باید یاد بگیره که نپره وسط صحبت کسی،از باباش یاد میگیره که بپره وسط حرف دیگران ، باید بزرگواری و صبر رو یاد بگیره ،نه قلدری رو . منم میگم عزیزم یلحظه صبر کن صحبت رایان تموم شه شوهرم میگه ولش کن اونو. 

من بودم میزدم تو گوشش بهش میگفتم دفعه آخرت باشه چیزی رو پرت میکنی طرف بزرگترت الانم برو تو اتاق...خوب کردی زدیش خیلی هم به جا بود...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آره اصلا کارم رو بی تاثیر کردن ، فقط ناراحتیش موند برام ،خیلی دخالت می‌کنه داداشم 

پسرت ۵ سالشه بیشتر سعی کن تنبیهت مثلا محروم کردن از ی چیزی ک دوس داره باشه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
دقیقا یه جوری میگن چجوری دلت میاد یا توروخدا دعواش نکنیا آدم احساس میکنم بدتر از دشمنه برای بچش  ...

همونو بگو منم دختر خیلی کوجیکه یک سالو نیمشه ولی ی وقتایی به حدددییییی عصبیم میکنه ک داد میزنم یا اروم میزنم رو پوشکش همونایی ک میگن بچه رو نزن خودشون حاضر نیستن بچه رو یک ساعت بگیرن مادرش استراحت کنه

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
توروخدا جدی میگی ؟ دارم دق میکنم  اما ترسیدم عادتش بشه  بیچاره بابام عین پروانه دورشه

نه واقعا گاهی وقتا نیازه ک کار بد بچه ها رو گوش زد کرد تا بفهمن بده و تکرار نشه

منم وقتی دخترم کار بدی انجام بده اول با حرف بعد دیدم گوش نمیده دعواش میکنم 

خودش میاد بوسم میکنه و تکرار نمیکنه 

همش ک نباید بگی و بخندی گاهی اخم و ناراحتی لازمه واسه تربیت خود بچه ها

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
بچه های الان و ترس 🤔🤔🤔

این اصلادرست نیست که بگین بچه های الان وترس مگه ادم فضایین؟ن گلم بلکه هرانسانی ترس وتوی هرچیزی وداره نگا به این نکنین که چون زبون دراز و...هستن نترس هستن

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
این اصلادرست نیست که بگین بچه های الان وترس مگه ادم فضایین؟ن گلم بلکه هرانسانی ترس وتوی هرچیزی وداره ...

بعضی وقت ها نیازه من خیلی بچه میبینم به واسطه شغلم بچه هایی که خیلی لیلی به لالاشون گذاشتن بی تربیت میشن 

نه واقعا گاهی وقتا نیازه ک کار بد بچه ها رو گوش زد کرد تا بفهمن بده و تکرار نشه منم وقتی دخترم کار ...

فک میکردم مامانای دیگه اینجوری نیستن ،از بس که بهم تشر زدن و گفتن چرا زدی ،چرا گفت نزنی .انقدرم نازشو کشیدن رفت بازی کرد بعدش . تنبیه منم به فنا رفت 

بعضی وقت ها نیازه من خیلی بچه میبینم به واسطه شغلم بچه هایی که خیلی لیلی به لالاشون گذاشتن بی تربیت ...

خب دیگه اون بحث تربیتی که دست خانواده بوده وخانواده خوب نتونسته عمل کنه وسرهمین موضوع نمیشه گفت که بچه ترس نداره

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋