2777
2789

سلام دوستای خوبم 

من یه پسر ۵ساله دارم 

خیلی غر میزنه،خیلی بهونه گیره ،کلا اخلاقش تنده مثل باباشه،راضی نیست انگار هیچوقت

خیلی باهاش آرومم ،بهش احترام میذارم ،که یاد بگیره 

صبح بیدار میشه حرفای قشنگ میزنم ، شبا قصه میگم بیشتر وقتا ، خیلی باهاش حرف میزنم 

امروز مامانم خاله هامو دعوت گرفته بود ، تنها بچه ای که غر میزد و همش می‌گفت مامان بچه ی من بود ،اونا که رفتن خسته بود همش بد جواب دیگرانو میداد ،با عصبانیت ،براش فرنی درست کردم ، گوشیمو دادم بازی کنه یخورده ،کلی نازش کردم قربونش رفتم ، گفتم دراز بکش خستگیت در بره ،بابام ازش سوال پرسید جواب پسرمو متوجه نشد گفت چی ؟ پسرم دااااد زد ،بابام گفت اشکال نداره پسرم ،منم آروم گفتم پسرم کارت بد بودا ،تکرار نکنی ،تو که پسر خوبی هستی 

همینطوری ادامه داد ،بابام گفت قرصمو بده از ترس اینکه گوشی رو ازش نگیرم رفت و اومد قرصارو پرت کرد نداد دست بابام ،بابام جانبازه خودش اذیته،وااای دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم گفتم بی تربیت بی ادب با صدای بلند یدونه تو جمع زدم رو بازوش،داد زد گریه کرد رفت تو اتاق دنبالش رفتم فک کرد میخوام بزنمش گفت مامان نزنی توروخدا ،منم نمی‌خواستم بزنم ،ولی صداش تو گوشمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی زدیش ، بذار بدونه هر رفتار بدی تنبیه پشت سرشه ، اتفاقا همینکه گفته تو رو خدا نزن نشون میده زدنت به موقع بوده ، دلت نسوزه براش ، برا خودش خوبه 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
خوب کردی زدیش ، بذار بدونه هر رفتار بدی تنبیه پشت سرشه ، اتفاقا همینکه گفته تو رو خدا نزن نشون میده ...

توروخدا جدی میگی ؟ دارم دق میکنم 

اما ترسیدم عادتش بشه 

بیچاره بابام عین پروانه دورشه

تنبیه و تشویق باید باهم باشن . تنبیه بدنی صد درصد اشتباهه مخالف داد زدن و توهین و برچسب زدنم . روش محرومیت و تصحیح بیش از حد بنظرم عالیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
توروخدا جدی میگی ؟ دارم دق میکنم  اما ترسیدم عادتش بشه  بیچاره بابام عین پروانه دورشه

من خودم یه خواهرزاده دارم ، مامانش دقیق مثل شما لیلی به لالاش می‌ذاره ولی یه بار خیلی عصبی شد گف تا ۳میشمرم این کارو بکن و اون نکرد و خواهرم زدش ، از اون روز وقتی میگه تا ۳ می‌شمارم آدم میشه ، تنبیه بدنی بده ولی برا بعضی بچه ها توی بعضی شرایط جواب میده ، اصلا غصه نخور 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
خودمم خیلی ناراحتم ،اما واقعا برام غیرقابل تحمل بود کارش  محکم نزدما ،آروم زدم

آخه مشکل آروم محکمی به کنار، وسط جمع اعتماد ب نفس بچه بعدا میاد پایین، غرورش له میشه، خیلی روی شخصیتش تاثیر مخرب داره

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.