2777
2789
عنوان

پسرم رو تو جمع دعوا کردم ،توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 106 پست
الگو داره ديگه تو خونه از باباش الگو گرفته به تنبيه احتياج داشتع لابد ياد بگيره به پدر شما احترام ...

آره ،باباش خیلی کم عقله،مدام بحث می‌کنه ،بی احترامی،عصبانیت

با پسر ۵ساله بحث میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم که درکم می‌کنی ،خانوادم اصلا درکم نمیکنن 😔

الان دیگه یاد گرفته حتی اگه تو جمع هم کار زشتی انجام بده تنبیه میشه ، کارت عالی بوده ، هیچکس دلسوزتر از مادر برای بچه نیس ، بقیه الکی دخالت میکنن و نظر میدم ، اونا اگه از لحاظ تربیتی وارد بودن میدونستن که نباید پیش بچه مادر رو سرزنش کرد ، اینجوری بچه رو از مادر متنفر میکنن ، من اوایل خواهر زاده گف مامان منو زد گفتم حتما کار اشتباهی کردی خوب کرده زده ، الان دیگه نمیگه 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
داداشم شروع کرد دخالت و تو حق نداری بزنیش و غرورشو شکستی ،منم گفتم ما میریم ولی نذاشتن  منم تو ...

بابا انقد حساس نباش بچس دیگه 

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من نمیدونم اونایی که میگن وای چرا بچه ندارن یا بچه هاشون خیلی آرومن ولی واقعا یه سری بچه ها پیر آدمو درمیارن انگار هرچقدر باهاشون راه بیای بدتر میشن ومجبور میشی جور دیگه ای رفتار کنی واگرنه کی دلش میخواد جگر گوشه ش ناراحت بشه 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
آره می‌دونم ،ولی میگی چیکار کنم ؟ تو جمع مثل دیوونه ها عصبی و پررو میشه

باهاش صحبت کن واسش جایزه بذار بگو اگه امروز ک رفتیم فلان جا آروم بودی فلان جایزه رو بهت میدم، بهش میگن روش آزمون و خطا، بعد اگه آروم نبود واقعا جایزه رو بهش نده، کم کم آروم میشه

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
خیلی اینو قبول دارم ،از بس بهم حرف زدن حس میکنم دیوونم و بدترین مادر دنیا

ن عزیزم وااای این فکرو نکن همین ک امقدر تجمل کردی خیلیبیه بابا

البته همه مامانا یک روزی از تفکر زیاد این احساس رو میکنن عادیه ولی ب خودت احساس گناه نده بتید جلوی بی ادبیشو میگرفتی و  اصلا عیبی نداره ک یوقتا گریه کنی

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم معلومه روی همه خیلی فشار هست کاش درس رو مرخصی بگیری با هم برین سفر و سه ماهی رو دور هم بدون اس ...

فعلا که کلاس ندارم تا مهر که کلاسهای دکتری شروع شه، نمیدونم ،ولی فک میکنم کن عصبی نیستم ، شوهرم از در میاد تو چرند میگه و بحث می‌کنه ،من جواب نمی‌دم ،ولی بچم که الگو برداری میکنه

توروخدا جدی میگی ؟ دارم دق میکنم  اما ترسیدم عادتش بشه  بیچاره بابام عین پروانه دورشه

خدایی لوسش  نکن ...خوب کردی زدیش ...بی احترامی کرده و  حمایتش نکن بزار حد حدودشو بدونه ۵ سالشه دقیقا خوب و بد   و  بایییید بفهمه 

خیلی اینو قبول دارم ،از بس بهم حرف زدن حس میکنم دیوونم و بدترین مادر دنیا

نه عزیزم مطمن باش اگه این سیلی رو نمیزدی یکی بدتر از باباش رو تحویل جامعه میدی .. حداقل مثل باباش نشه تحمل ۲تا توی یه خونه سخته