2777
2789
عنوان

همزاد وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 59 پست
شبا چیکارت می‌کرد 

دست میزد بهم موهامو میکشید نه خیلی بدا صبحا پام میشدم میدیدم بدنم کبوده بعد یبار تو خونه با صدای بلند گفتم اگر دوباره اذیتم کنی به حضرت علی یا سلیمان میسپارمت دیگه نیومد خوداروشکر همشم اسممو تو گوشم صدا میکرد خیلی وحشتناک بود 

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀

من فکر میکنم که وجود داشته باشه ولی خب تا کاریش نداشته باشی کاری بهت نداره.بین ادما و اونا یه فاصله ای  هست ک فقط با کارای خود ادم کنار میره مثل خیلیا ک حتی ب شوخی دست ب احضار و از این چیزا میزنن این فاصله رواز بین میبرن و اجازه ورود میدن بهشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره وجود داره

.که همراه با تولد هر انسانی موجودی کاملاً شبیه به او از جنس جن خلق می‌شه 

و کاملا احساتش شبیه ما هست مثلا ما ناراحتیم اون ناراحت میشه اون خوشحال میشه ما خوشحال میشم و... 

بنظرمن هرچیزی ک ب ذهن انسان میاد احتمال داره ک وجود داشته باشه

من الان یه چیزی به ذهنم اومد یه جاندار با بالا تنه خرس پایین تنه انسان... واقعیت داره؟

خب اومد تو ذهنم همین الان یهویی.

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
بیشتر توصیح بده عزیزم نوزاد نمیتونه راه بره درسته

منم دقیق نمیدونم.اما الان که بزرگ شده و دبستانی هم هست هنوز مشکل داره.میترسه.گاهی شب ها توی خواب حرف میزنه.من اولش باورم نشد ولی یه شب کنارش خواب بودم شروع کرد به حرف زدن.بهش گفتم با کی حرف میزنی ولی خب انگار اصلا صدای من رو نمیشنید.بیداش کردم گفتم خواب چی میدیدی حرف میزدی؟اما اصلا هیچی یادش نبود.

وجود داره عه همون جنگیره هستی که خوبی😂👋

سلام خوبی 😅😂ممنون هنوز منتظره جنم نیومد لامصب که زیارتش کنم از دیشب.

دوستان گفتن چله جن بگیرم بعد ۴۰روز زیارتش میکنم ولی جواب ندادن چیکار کنم

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
دست میزد بهم موهامو میکشید نه خیلی بدا صبحا پام میشدم میدیدم بدنم کبوده بعد یبار تو خونه با صدای بلن ...

ما هم یکی از اقوام اینجوری شده بود.خودش که بچه بود مینشست و میگفت.اما مامان و باباش میگفتن فیلم دیده توهم میزنه

سلام خوبی 😅😂ممنون هنوز منتظره جنم نیومد لامصب که زیارتش کنم از دیشب. دوستان گفتن چله جن بگیرم بعد ...

اشکال نداره ناراحت نباش 

ادرس بده امشب بیام برات جن بیارم 😁

اوکی حله؟!! 

وجود داره عه همون جنگیره هستی که خوبی😂👋

جنگیره🤣🤣🤣 وای خدا خیلی لقب باحالی بود جنگیر.

خب عزیزان از این به بعد از هیچ چیزی نترسید جن تو خونه تون دیدید بگید من میام بیرونشون میکنم.

یا احیانا تو فامیلی دوستی آشناهاتون جنی تو بدن کسی حلول کرد بگید خودم میام دمشو میگیرم میکشم بیرون🤣🤣🤣

چه اهمیتی داره 

همینجوری برای سرگرمی.

آخه درمورد گرگینه و روح و جن و شیطان حرف زدیم فقط موند همزاد.

درمورد اینم بچه ها نطر بدن ببینیم حقیقت داره کسی همزادش رو دیده؟

من همزادتم

خوشبخت همزاد عزیزم🤝🤝🤝

من الان یه چیزی به ذهنم اومد یه جاندار با بالا تنه خرس پایین تنه انسان... واقعیت داره؟ خب اومد تو ذ ...

ن منظورم اینجوری نیست منظورم ومپایر و گرگینه و روح و جادوگر ک راجبشون داستان هست و میگن وجود داشته 

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
ن منظورم اینجوری نیست منظورم ومپایر و گرگینه و روح و جادوگر ک راجبشون داستان هست و میگن وجود داشته&n ...

اهان در مورد اینا مفصل تو تاپیک دیگه تبادل نطر کردیم

همزاد جنیه که همزمان باهامو ب دنیامیاد

یعنی همزاد همون جنه؟

اره وجود داره .که همراه با تولد هر انسانی موجودی کاملاً شبیه به او از جنس جن خلق می‌شه  و ...

چه جالب نمیدونستم بیشتر تحقیق میکنم در این مورد