2777
2789
عنوان

همزاد وجود داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 59 پست
سلام خوبی 😅😂ممنون هنوز منتظره جنم نیومد لامصب که زیارتش کنم از دیشب. دوستان گفتن چله جن بگیرم بعد ...

سلام قربونت خوبم😂ای بابا پس انشالله بعد چله به مراد دلت برسی جن عزیزو زیارت کنی💔😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
جنگیره🤣🤣🤣 وای خدا خیلی لقب باحالی بود جنگیر. خب عزیزان از این به بعد از هیچ چیزی نترسید جن تو خو ...

قابلتو نداشت😄😅😂

ارزون حساب کن فقط مشتری شیم😌

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسمم رو به بختک و همزاد تغییر بده دیگه جنگیر نیستم🤣🤣🤣

عه چرا ؟؟ جنا ناراحت میشنااااا😫😫🤣

قابلتو نداشت😄😅😂 ارزون حساب کن فقط مشتری شیم😌

چشم حتما رو چشمم😅 برای شما رایگانه😜🤪

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
باورکنید اصلا بهتره دعوتشون نکنید .بعله دیدم خیلی بدتر از فیلمای ترسناکن .اونا وقتی بیان دیگه رحمی ن ...

واقعا... چقدر خوب جدی میگی دیدی؟

خیلی هیجان زده شدم میشه لطفا توصیح بدی کحا دیدیشون یا حتی یکیشون رو دیدی کجا دیدی؟

چقدر طول کشید په مدتی جلوت ظاهر شدن و چه شکلی بودن؟

یه سوال دیگه وقتی دیدی پس چطوری  نترسیدی.

گفتی خودکشی میکنن یا خودکشی میکنم اگه ببینمشون؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
چشم حتما رو چشمم😅 برای شما رایگانه😜🤪

قربانت😎😂😂

بچه ی دبستانی قرص روانگردان و اعصاب در دسترسش نیست ک

حتی بچه ها هم مشکلات روحی میونن داشته باشه من خودم دیدم و البته نسبت به سنش داروی افسردگی یا داروی مربوط به مشکلاتش پزشک تجویز میکنه.

مثل پسر خودم دارو استفاده میکنه

حتی بچه ها هم مشکلات روحی میونن داشته باشه من خودم دیدم و البته نسبت به سنش داروی افسردگی یا داروی م ...

تا جایی که من میدونم روانشناس میره و صحبت میکنه.اما قرص نمیخوره

تا جایی که من میدونم روانشناس میره و صحبت میکنه.اما قرص نمیخوره

بله روانپزشک دارو میده عزیزم

روانشناس گفتم عزیز.پدرش اجازه نمیده قرص بخوره اصلا!

روانشناس صحبت میکنه و روانپزشک دارو میده تاپیک قبلیتون رو به خاطر ندارم چی بوده عزیزم شاید اشتباه متوجه شدم چون پسرم کنارم بازیگوشی میکرد حواسم به اون بود.

واقعا... چقدر خوب جدی میگی دیدی؟ خیلی هیجان زده شدم میشه لطفا توصیح بدی کحا دیدیشون یا حتی یکیشون ر ...

عزیزم .من چنتاکه دیدم شبیه روح بودن .یدونشم با قیافه واقعای دیدم .قد بلند بود خیلی .بدنش یجوری بود پشمالو پشمای سیاه .جای انگشتای پاسم داشت

سرش دو برابر بدنش بود.انگاره گاوه .گوشای نوک تیز داشت .دستاش دراز بودن وناخنونای بلند .چشاش پاره شده بودن رنگ چشاش زرد بود پایین چشاش خونی . دهنش از این گوشش تا اون گوشش بزرگ بود .خیلی بد قواره .من خودم نخواستم ببینم .ما یکم خانوادمون عجبین چی بگم .من ازبچگی اینجوریم .کجا دیدم توی خونمون .گاهی وقتی میرم توی حیاط شبا بشینم گربه ها میان نزدیک عین وحشی ها میشن .دیشبم همینجوری شد .جیغ زدم که مادرم اومد پیشم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم .من چنتاکه دیدم شبیه روح بودن .یدونشم با قیافه واقعای دیدم .قد بلند بود خیلی .بدنش یجوری بود پ ...

عزیرم تابحال مادر و پدرت پیش دکتر روانپزشک بردمت گلم ناراحت نشیا ولی به نطر خیلی خیلی واجبه که هم پیس روانشناس بری هم روانپزشک.

چطور تابحال والدینت نبردنت من متعجب موندم.

روانشناس باید بری که صحبت کنی و همه این اتفاقات رو بگی اگه لازم باشه که به نطرم هست روانشناس میفرسته پیش روانپزشک.

به نطر به هیچ وجه پشت گوش نندازه چون خودت داری عذاب میکشی و من مطمئنم که همینجوری پیش بری بهتر نمیشی که هیچ بدترم میشی عزیزم

عزیرم تابحال مادر و پدرت پیش دکتر روانپزشک بردمت گلم ناراحت نشیا ولی به نطر خیلی خیلی واجبه که هم پی ...

از نظر اونا عادیه .حتی میگن تقصیر خودمه 😐ولی به نظر خودم نیست .خوب‌گاهی همینجوری پیش میاد میبینم میره بهش اهمیت نمیدم . ولی‌گاهن بدون دلیل ناراحت میشم کارام بهم میریزه .همیشه سعی میکنم نماز بخونم دعا میکنم .الان خیلی بهترمم خیلی .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت