سلام بچه ها این ازمایش همسرمه دکترش گفت داروهاش بخوره مشکلی نیست زیادم ضعیف نیست ولی من میترسم داروهای خیلی خوبیم نوشته کسی بوده همسرش کم تحرکی داشته باشه جواب بگیره
چشم انتظار ثمره عشقمون اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
خیره ان شاالله.همسرمن فقط تحرکش مشکل داشت کمی ازشوهرشما قویتر بود دوساله بچه دارنمیشیم
اما اینا ربطی نداره چون دست خداست.طرف ازواسپرمه بچه دارشده راحت.پس اصلا به اینا فکرنکن.ارامش داشته باشین بقیش دست خداست.ان شاالله به زودی زود مادرمیشی
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اونا شکل اسپرمه.که باید از ۵۰ بیشتر باشه.شکل سالم اسپرم.مرفولوژی
سلام عزیزم .توروخدا جوابمو بده بی زحمت.شما ازو اسپرم میشناسین بچه دار شده باشن .شوهرم این مشکلو داره ...
بله گلم همینجا خیلی ازخانما اومدن گفتن .نوعشو نمیدونم.ولی کاردست خداست.نگران نباش.طرف سالم سالمه هنوز بچه دار نشده وبرعکس.پس اصلا استرس راه نده
اونا شکل اسپرمه.که باید از ۵۰ بیشتر باشه.شکل سالم اسپرم.مرفولوژی
اهااااااااا
چقد عجیب غریبه این ازمایشا
کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...