2777
2789
عنوان

کم تحرکی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 49 پست
ممنونم.  اسپرم وجود نداره.یهمرحله از ای وی اف بالا تره .ک خودشون اسپرمو تزریق میکنن دد تخمک

ینی من عکسم ببین یکم اسپرم داره بااون همه دارو بهتر میشه بنظرت؟

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
عکس رنگی بنداز فولیکولت چنده بعد اقدام پاهات بده بالا خودتم سعی کن

همه اینا رو طی کردم گلم.فولیکول عالی.بعد اقدامم من همبشه یک ساعت یا بیشتر پاهام رو به دیواره.نمیخواد بده خدا زوره😅.هرجور خودش صلاح میدونه.خیلی نگرانش نیستم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینا رو طی کردم گلم.فولیکول عالی.بعد اقدامم من همبشه یک ساعت یا بیشتر پاهام رو به دیواره.نمیخواد ...

خوشبحالت استرس نداری  ایشالله باردار میشی 

من غروب میخوام خرنوب عرق کاسنی واسش بخرم همراه داروهاش بخوره

عزیزم باید صبوری کنی 4 ماه

عرق کاسنی و خرنوب و قطره آفرودیت و چهار مغز د گوشت گوسفندی و نخود بده بخوره، ترجیحا حجامت بره، هم عام و هم پشت کمر، براش یخ درمانی من، یه شب در میون

لبنیات و گوشت گاو و مرغ رو هر دو نخورید

ویتامین و اسید فولیک هم هر دو استفاده کنید، ورزش هم کنید، بعد 4 ماه اقدام کنید، ان شاالله میشه

واسه همسرتون دیگه مگه آزمایش همسرتون نیست ...سعی کنید استرس وارد نکنید به همسرتون و خودتون هرچی بی خ ...

ینی خیلی بد نیست ازمایشش ممنون عزیزم من دوهفته دیگه میشه یکسال عروسی کردم خیلی زوده فکرم درگیرشه همسرمم میگه مهم نیست بچه میاریم هروقت شده

خوشبحالت استرس نداری  ایشالله باردار میشی

ان شاالله به وقتش حتما.من کلا خیلی برام فرق نداره باشه شکر نباشه شکر.

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
عزیزم باید صبوری کنی 4 ماه عرق کاسنی و خرنوب و قطره آفرودیت و چهار مغز د گوشت گوسفندی و نخود بده بخ ...

ممنونم عزیزدلم حتما خیلی دارو های قوی واسش نوشته همشون تقویته واسه تحرک اسپرم این چیزارم واسش انجام میدم

شاید .۱۵ تومنی بشه.عزیزم شما شوهرتون مشکلش اصلا بزرگ نیست تعدادش عالیه .بقیه چیزا با قرصو درمان سنتی ...

خدا کنه عزیزم بخدا دیروز پرید شدم اونقدددد گریه کردممم اون واسس مهم نبود من دیونه خودم کردم سنمم زیاد نیست 19سالمه 

اسپرم که داره همسرت ۱۰۹ میلیون تعدادشه عالیه

تعدادش گفت خیلی خوبهه یکمم تحرکشه قرصاش بخوره یک ماه خوب میشه بیاد ازمایش بده بازم من میترسم😭

تعدادش گفت خیلی خوبهه یکمم تحرکشه قرصاش بخوره یک ماه خوب میشه بیاد ازمایش بده بازم من میترسم😭

دیگه ترس بده استرس بدی خودتون میدونین فقط آرامش بی خیالی در عین حال درمان جواب میده

الهی و