2777
2789
عنوان

بی روزی بودن دخترم

1378 بازدید | 46 پست

از وقتی دخترم دنیا اومده نیومده ماشینمون رو الکی فروختیم که هنوز پولشم دستمون نیومده بعد با شوهرم دعوای اساسی کردیم جوری که منو از خونه انداخت بیرون بعد برادر شوهرم ۲۰ میلیونمون دستش بود نمیداد به زور و کلک ازش گرفتم توی خونه ما که همیشه حداقل ته یخچال گوشتی مرغی پیدا میشد الان هیچی پیدا نمیشه نه گوشت نه مرغ نه برنج فقط بربری وریز کرده مونده اصلا حیرون کاره خدام عاشق دخترم هستم ولی نمیدونم چرا از وقتی به دنیا اومده اینجوری شده خونمون در حالی که میگن دختر با خودش روزی میاره واسه ما برعکسه پسرم قدمش روزی داشت

تعداد رای : 39
نظرسنجی
آره
4
10%
نه
35
89%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا که چه ربطی به دخترت داره

قبل از دخترم اینجوری نبود از چند روز قبل از به دنیا اومدنش همه چی توی خونمون شروع کرد به ته کشیدن جتی پولمون نمیرسه بخریم نمیدونیم واسه کجا خرج میشه

قبل از دخترم اینجوری نبود از چند روز قبل از به دنیا اومدنش همه چی توی خونمون شروع کرد به ته کشیدن جت ...

این باعثش دخترت نیست افکار منفیت شایدم حکمتی داره

aviiiiiin سابق....نظری کن به دلم حال دلم خوب شود...

اخی دلت میاد اینطوری میگی .. انشالله که قدمش براتون پربرکت باشه 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

اگه واقعا میخای روزیت زیاد بشه 

هر روز سوره زاریات و واقعه بخون ، منکه اثارشو خیلی دیدم 

منم دخترمو باردارم هر روزززززز بحث داشتیم ، اونم بخاطر حسودایی ک‌دورمون بودن ولی بحث روزی خوب بودش شکر خدا 

الانم دارم ذاریات میخونم هر روز بخاطر ارامش تو زندگیم 

الحمدالله

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

[QUOTE=195927772]والا من یکیو میشناسم دخترش دنیا اومد زندگیش زیر و رو شد جارو برقی نداشتن بچش دنیا اومدجنسیس خریدن ...[/QUOT🤣🤣🤣🤣

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

دیگه هیچوقت حتی با خودت هم این حرف رو نزن عزیزم..رو احساست تاثیر میزاره..مشکلاتت حل میشه انشالله...خدا لعنت کنه باعث و بانی شو..این روزا ۹۰ درصد جامعه با این مشکلات درگیرن فقط شما نیستی...یه ۱۰ درصد لاشخور فقط دارن میخورن...بقیه همه همینن...ربطی به دختر معصومت نداره...خداوند گفته وضعیت هیچ قومی تغییر نمیکنه تا خودشون کاری نکنن...ما اون قومی هستیم که هیچ کاری نکردیم و خدا هم واگذارمون کرده به خودمون..

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..